fbpx

Vespa & RED: Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Φιλανθρωπίες και Βεσπες

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Piaggio και του οργανισμού RED, που ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver, έχει ανανεωθεί για τη διετή περίοδο 2024-2025. Την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Vespa θα φιλοξενήσει μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση στο κατάστημα της Piaggio Milan Motoplex, στο Μιλάνο .

Η “RED” ιδρύθηκε από τους Bono & Bobby Shriver το 2006, και έχει συνάψει συνεργασίες με τις πιο εμβληματικές μάρκες του κόσμου για τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων με στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την καταπολέμηση και εξάλειψη του AIDS και των παγκόσμιων πανδημιών.

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Vespa και η RED εδραιώνουν την πολυετή συνεργασία τους με την υπογραφή νέας διετούς συμφωνίας.

Η συνεργασία μεταξύ της Vespa και της RED, που ξεκίνησε το 2016, οδήγησε σε εμβληματικά προϊόντα που είναι ντυμένα στα κόκκινα για να υποστηρίξουν τον σκοπό: από το πρώτο Vespa 946-Red έως το Vespa Primavera-Red, μέχρι την πρόσφατη Vespa Elettrica-Red, καθώς και μια συλλογή από merchandising.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με την RED, οι πελάτες της Vespa από όλο τον κόσμο διαδραμάτισαν θεμελιώδη ρόλο στην καταπολέμηση του AIDS και όλων των πανδημιών, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,5 εκατομμύριο δολάρια για το Παγκόσμιο Ταμείο, ένα ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.

Μέσα στο 2024, μια σειρά από ρούχα Vespa και αξεσουάρ RED θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και τα διαδικτυακά κανάλια του Ομίλου. Χαρακτηρίζεται από το αδιαμφισβήτητο στυλ της Vespa, ενώ η νέα σπέσιαλ συλλογή ρούχων θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Μάιο του 2024 σε κόκκινο χρώμα.

Μια συλλογή από αξεσουάρ που κυμαίνονται από φλιτζάνια, μέχρι μπουκάλια νερού και κράνος συμπληρώνουν την προσφορά. Η Vespa θα δωρίσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτής της ειδικής συλλογής στην RED.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ