fbpx

Vespa Dual: Δίχρωμη 125 και 150 με τιμή 1.400 ευρώ!

Μια δίχρωμη Vespa για την Ινδία

H Vespa λάνσαρε μόλις πριν λίγες μέρες στην Ινδία τη νέα δίχρωμη έκδοσή της, που την λέει Dual, με την ιταλική μάρκα να θέλει να γοητεύσει τους αναβάτες της γενιάς Gen-Z, προσθέτοντας μια πινελιά ζωντανού χρώματος στα σκούτερ των 125cc και 150cc.

Η Vespa είναι ένα όνομα και ένα σχήμα που σχεδόν όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν. Ένα εμβληματικό σκούτερ, κλασικών γραμμών που έδωσε το παρών σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να προσελκύει αναβάτες όλων των γενιών, απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Σε αγοραστές χαμηλο-μεσαίων εισοδημάτων απευθύνεται η Vespa στην Ινδία, όπου η ιταλική μάρκα μόλις κυκλοφόρησε την οικογένεια Dual, με βάση τις Vespa 125cc και 150cc που κατασκευάζονται βεβαίως εκεί και κρατούν χαμηλά (για εμάς, όχι για τους Ινδούς απαραίτητα) την τιμή τους.

Στόχος της Vespa India είναι κυρίως να προσελκύσει ένα νεαρό κοινό, περισσότερους αναβάτες και αναβάτριες της Gen-Z με δέλεαρ τα ιταλικού design σκούτερ. Κι όλα αυτά με 1.400 ευρώ τιμή αγοράς… στην Ινδία πάντα.

Έτσι λοιπόν ήρθε στο προσκήνιο η σειρά Vespa Dual και όπως λένε οι άνθρωποι της Ινδικής Vespa: “Η Vespa είναι η ουσία ενός ιταλικού τρόπου ζωής, του αυθορμητισμού και της ζωής στο έπακρο. Για χρόνια, η Vespa έχει κερδίσει ολόκληρες γενιές με το χάρισμά της που μεταδίδει ελευθερία και αντισυμβατικό στυλ”.

“Με τη Vespa Dual θέλουμε να απευθυνθούμε στους νέους της Gen Z που αναζητούν κάτι διαφορετικό, το οποίο να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους”.

Βασικά χρώματα και πιο συγκεκριμένα διχρωμία έχει εφαρμοστεί πάνω στις Vespa και η νέα κίνηση της Piaggio πλασάρεται σαν “ειδική έκδοση”.

Συνολικά, προσφέρονται τέσσερις χρωματισμοί. Τα μοντέλα VXL κοσμούνται σε χρωματικούς συνδυασμούς Pearl White + Azuro Provenza και Pearl White + Beige, ενώ τα Pearl White + Matte Red και Pearl White + Matt Black αποτελούν τις χρωματικές επιλογές για τα μοντέλα SXL.

Εύγε στους Ινδούς, πολύ καλά κάνουν, πολύ όμορφες έφτιαξαν τις Vespa τους, με τη μόνη διαφορά ότι στην Ευρώπη η Vespa έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι το “οικονομικό-λαϊκό” σκούτερ/δίτροχο που υπήρξε στο παρελθόν και πλασάρεται πλέον σαν premium και ακριβό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ