fbpx

Bike Alert Hellas: Με επιτυχία η συμμετοχή της στην Έκθεση

Προτεραιότητα το κοινό

Η Bike Alert Hellas συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Κυριακή 14 Απριλίου.

Σε ένα έξυπνα δομημένο περίπτερο, με κατάλληλες, τοποθετημένες σε καίρια σημεία προθήκες, η Bike Alert Hellas έδειξε στο σκουτεριστικό και μοτοσυκλετιστικό κοινό μερικά από τα σημαντικά προϊόντα που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την Bike Alert Hellas προκειμένου να συνδεθεί με τους φίλους της μοτοσυκλέτας, να παρουσιάσει τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες της και να επιβεβαιώσει τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο της.

Στο περίπτερο η ομάδα των έμπειρων και υψηλά καταρτισμένων ανθρώπων της Bike Alert Hellas – με την παρουσία και την πολύτιμη συνδρομή εκπροσώπων των βασικότερων προμηθευτών της από το εξωτερικό – παρείχε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες και τους συνεργάτες της καθ’ όλη τη διάρκεια της ‘Έκθεσης, με τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές καθώς και το προωθητικό υλικό που διένειμε, για το σύνολο των προϊόντων που εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά.

X