fbpx

Vespa Primavera: Color Vibe, με special χρώματα

Ακόμα μια σπέσιαλ έκδοση με διαφορετικά χρώματα

Είναι το διαχρονικό σχήμα; Είναι οι γραμμές της Vespa; Είναι η παράδοση; Το σίγουρο είναι πως κάθε τόσο, συχνά πάντως, η Piaggio παρουσιάζει μια “σπέσιαλ” έκδοση με διαφορετικά χρώματα. Αυτό συμβαίνει και τώρα με τη σειρά Color Vibe.

Σύμφωνα με την παράδοση οι μέρες προσφορών Vespa Days της Piaggio, γίνονται κάθε χρόνο τον μήνα Απρίλιο.

Η Piaggio φέρνει, λοιπόν, στην αγορά την ειδική σειρά για τις Vespa Days, που λέγεται Vespa Primavera Color Vibe (…έστω κι αν το “Color Vibe” παραπέμπει λίγο σε μάρκα χρωμοσαμπουάν) και κάνει το ντεμπούτο της αυτές τις μέρες με δυο νέες διχρωμίες: η πρώτη πορτοκαλί/γαλάζιο και η δεύτερη λευκό με γαλάζιο ή χρώμα “teal” για την ακρίβεια.

Η πρώτη παρουσίαση νέου μοντέλου για τη σεζόν του 2023 γίνεται έτσι με την Vespa Primavera Color Vibe, που όπως λέει η Piaggio είναι “ένας φόρος τιμής στην πολύχρωμη και ανέμελη ψυχή της Vespa”,  και η οποία έχει τις βερσιόν Orange Color Vibe και White Color Vibe.

Και στις δύο χρωματικές παραλλαγές (και στην πορτοκαλί και στη λευκή), με γαλάζιο χρώμα είναι βαμμένη η γρίλια της γραβάτας, η περιοχή του πατώματος, τμήμα της ποδιάς και τμήμα των πλαϊνών καπακιών και κυρίως οι ζάντες.

Η νέα Vespa Primavera Color Vibe διατίθεται στις εκδόσεις 50, 125 και 150 cc – με την ένδειξη του κυβισμού να ξεχωρίζει σε πορτοκαλί χρώμα στα πλαϊνά – με τιμές που ξεκινούν από 4.099 €

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ