fbpx

Voge SR4 Max Smart: Περισσότερος εξοπλισμός

Το δυνατό χαρτί του SR4 Max δυναμώνει ακόμα πιο πολύ

To 2023 είδε το Voge SR4 Max, στην πρώτη του χρονιά στην ελληνική αγορά, να κατακτά μια από τις κορυφαίες θέσεις στον πίνακα πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το 2024 προβλέπεται εξίσου ενδιαφέρον, χάρη στην άφιξη μιας ακόμα πιο πλούσιας σε εξοπλισμό έκδοσης, που ονομάζεται Max Smart

Το Voge SR4 Max Smart είναι απο τα πιο άρτια εξοπλισμένα σκούτερ της αγοράς, αφού στον ήδη πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης SR4 Max προστίθενται ακόμα περισσότερα, ενισχύοντας κι άλλο την πλεονεκτική του θέση.

Η έκδοση Smart γίνεται ακόμα πιο πολυτελής με την προσθήκη ηλεκτρικά ρυθμιζόμενης σε ύψος ζελατίνας (ανεμοθώρακα), θερμαινόμενων γκριπ και σέλας.

O χειρισμός των παραπάνω είναι πολύ εύκολος και γίνεται μέσω διακοπτών που είναι τοποθετημένοι στο τιμόνι. Με τον τρόπο αυτό, ο χαρακτήρας Luxury GT του SR4 Max ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, καθιστώντας το SR4 Max Smart μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, για κάθε είδους χρήση.

Το Voge SR4 Max Smart κινείται εντός και εκτός πόλης, στην καθημερινή μετακίνηση, στο ταξίδι και στις εθνικές οδούς σαν να βρίσκεται στο στοιχείο του.

Παράλληλα, όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που διέθετε το SR4 Max συνεχίζουν να δίνουν το παρών, με μερικά εξ αυτών να εντυπωσιάζουν.

Όπως, για παράδειγμα, η ύπαρξη κάμερας HD μπροστά στο φέρινγκ, που καταγράφει κατά βούληση ό,τι συμβαίνει στη διαδρομή μας.

Επίσης, τα Cornering lights (που φωτίζουν στο εσωτερικό της στροφής), τα φώτα με λειτουργία «follow me home» (που παραμένουν αναμμένα για λίγο μετά το σβήσιμο του κινητήρα), τα φώτα φρένου έκτακτης ανάγκης (που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος).

Επιπλέον, διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 7” (με συνδεσιμότητα bluetooth και λειτουργίες πολυμέσων και πλοήγησης GPS), το σύστημα TPMS (που παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο), το “έξυπνο” κλειδί (για αυτόματη εκκίνηση και εντοπισμό του σκούτερ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρης Δοκιμή Voge SR4 Max

Υπάρχει επίσης ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και τάπας ρεζερβουάρ, ενώ τα Full LED φωτιστικά σώματα (με λειτουργία DRL) και η θύρα USB, συνθέτουν ένα άρτιο σύνολο.

To Voge SR4 Max Smart βρίσκεται ήδη στα καταστήματα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Voge, είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς και η τιμή του έχει ανακοινωθεί στα 6.595€.

Όπως κάθε μοντέλο της Voge, καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών και για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Περισσότερες πληροφορίες: voge.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ