fbpx

Kymco Downtown 350GT 2024 – EICMA: Moντέρνο, εξελιγμένο και φρεσκαρισμένο αισθητικά

Με νέα, ανανεωμένη, διαφορετική αισθητική

Το νέο Kymco Downtown 350GT ανανεώνεται δυναμικά, αλλά παραμένει πιστό στην αποστολή του να μεταφέρει αναβάτη και συνεπιβάτη με την ίδια ευκολία και άνεση εντός και εκτός πόλης. Για το 2024 έχει αλλάξει εντελώς από πλευράς εμφάνισης και έχει αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά.

Πληθώρα νέων στοιχείων έχει να επιδείξει το νέο Kymco Downtown 350GT του 2024 που έχει αλλάξει εντελώς τις γραμμές του με τη σχεδίαση να κινείται περισσότερο προς την αεροδυναμική και τις καμπύλες.

Δείτε για παράδειγμα το μπροστινό τμήμα της ποδιάς με τους δύο προβολείς να ενσωματώνονται αρμονικά με το επανασχεδιασμένο φέρινγκ. Περισσότερο touring είναι το μπροστινό τμήμα, ελαφρές σπορ πινελιές να παραμένουν στο πίσω μέρος του maxi scooter της Kymco. Γι’ αυτό και έχει κερδίσει και τον κωδικό GT που αναφέρεται στις τουριστικές του δυνατότητες.

Οι προβολείς είναι τελευταίας τεχνολογίας full LED και τα φλας είναι τοποθετημένα κάτω από αυτούς, με το σχήμα της ζελατίνας να είναι στρογγυλεμένο στο πάνω τμήμα του, ενώ η πλάγια όψη του Downtown 350GT επιβεβαιώνει το συνολικό χαρακτήρα ενός άνετου και μεγάλου maxi scooter.

Τα μαρσπιέ έχουν μεγαλώσει σε μήκος και σε πλάτος, με αυξημένη διαθέσιμη επιφάνεια για τα πόδια του αναβάτη, με εναλλακτικά μεγάλα επικλινή “σκαλοπάτια” στο κεκλιμένο τμήμα πίσω από την ποδιά.

Η σέλα είναι δύο επιπέδων, επενδεδυμένη με αντιολισθητικό κάλυμμα, και έχει σχεδιαστεί ώστε να εγγυάται μέγιστη άνεση, με την επιφάνεια που αντιστοιχεί στον συνεπιβάτη να είναι μεγάλη, όπως και οι εργονομικές λαβές που είναι ενσωματωμένες στην ουρά.

Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι εντυπωσιακό, επίσης full LED και με ενσωματωμένα φλας.

Ο εξοπλισμός του Downtown 350GT 2024 είναι πλούσιος ώστε να προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Ξεχωρίζει η έγχρωμη οθόνη TFT των οργάνων, η οποία, χάρη στο σύστημα συνδεσιμότητας smartphone, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα, καθώς και να προβάλλετε τις οδηγίες πλοήγησης.

Οι διαθέσιμες οθόνες παρέχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της στάθμης καυσίμου στο ρεζερβουάρ 12,5 λίτρων και της εξωτερικής θερμοκρασίας. Είναι δυνατή η παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών απευθείας από την οθόνη, χάρη στους αισθητήρες TPMS (Tyre Pressure Monitoring System).

Ο στάνταρ εξοπλισμός συμπληρώνεται από το cruise control και τον μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, που διαθέτει φωτάκι και επιτρέπει να αποθηκευτεί ένα κράνος full-face και ένα κράνος jet, καθώς και άλλα καθημερινά μικροαντικείμενα.

Ο κινητήρας του Downtown 350GT είναι υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος μονοκύλινδρος 321 cc, με 28,3 ίππους και ροπή 30 Nm, που εξασφαλίζει γραμμική παροχή ισχύος, με ιδιαίτερα χαμηλούς κραδασμούς. Όλα αυτά με την Kymco να δηλώνει κατανάλωση 26 km ανά λίτρο.

Δεν λείπει το traction control, χρήσιμο για την αποφυγή απώλειας της πρόσφυσης του πίσω τροχού σε ολισθηρή άσφαλτο.

Το πλαίσιο του Kymco Downtown 350GT είναι ενισχυμένο, ατσάλινο χωροδικτύωμα με το πιρούνι και τα αμορτισέρ έχουν διαδρομή 110 mm και 108 mm αντίστοιχα.

Οι ζάντες ελαφρού κράματος πέντε ακτίνων είναι εξοπλισμένες με ελαστικά premium σε μεγέθη 120/80-14″ μπροστά και 150/70-13″ πίσω.

Το πλαίσιο του νέου Downtown 350GT συμπληρώνεται από ένα σύστημα πέδησης που περιλαμβάνει μονό μπροστινό δίσκο διαμέτρου 260 mm με δαγκάνα τριών εμβόλων και δίσκο διαμέτρου 240 mm πίσω με δαγκάνα διπλού εμβόλου. Το ABS είναι δικάναλο.

Περιληπτικά το Kymco Downtown 350GT 2024

  • Η σέλα είναι στα 775 mm από το έδαφος
  • Το βάρος ανέρχεται στα 198 κιλά
  • Μεταξόνιο 1.553 mm
  • Μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα Α2
  • Υγρόψυκτος μονοκύλινδρος 4βάλβιδος κινητήρας με traction control
  • Ιπποδύναμη 28,3 ίππων
  • Ντεπόζιτο χωρητικότητας 12,5 λίτρων
  • Πιρούνι διαδρομής 110 mm και δύο πίσω αμορτισέρ διαδρομής 108 mm
  • Ζάντες ελαφρού κράματος πέντε ακτίνων
  • Ελαστικά 120/80-14″ μπροστά και 150/70-13” πίσω
  • Σύστημα δικάναλου ABS
  • Έγχρωμα όργανα TFT με πλήθος πληροφοριών και σύστημα πλοήγησης
  • Υποδοχή USB εύκολης πρόσβασης για φόρτιση smartphone
  • Προβολείς τεχνολογίας full LED
  • Cruise control και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X