fbpx

Voge SR2 ADV 2024 – EICMA: Το “περιπετειώδες” της Voge σε εκδόσεις 125 και 200

Και η Voge μπαίνει στη σκηνή των Urban Adventure

Το νέο adventure scooter της κινεζικής μάρκας ονομάζεται SR2 ADV και είναι τύπου Adventure – βλέπετε οι εταιρίες δυσκολεύονται να αντισταθούν στο κάλεσμα της νεόκοπης κατηγορίας.

Η Voge αποφάσισε ότι ένα σκούτερ περιπέτειας δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γκάμα σκούτερ της, η οποία επεκτάθηκε στη φετινή EICMA του Μιλάνου.

Mε τις χαρακτηριστικές γραμμές των urban adventure, το SR2 ADV θέλει να θυμίζει και maxi enduro, με γωνιώδεις γραμμές, το εμβληματικό ράμφος κάτω από τους προβολείς, έστω και ενσωματωμένο στο φέρινγκ, με γυμνό τιμόνι και ελαφρώς τρακτερωτά λάστιχα.

Μια σπορ και τολμηρή εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη, ακόμα κι αν, στην πραγματικότητα, τα adventure σκούτερ της αγοράς εμφανίζουν αισθητικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Tα Voge SR2 ADV θα διατίθενται σε δύο κυβισμούς 125 και “200”, αμφότερα με μονοκύλινδρους κινητήρες 124 ή 174 cc, με αντίστοιχες ιπποδυνάμεις 11,4 ίππων (8,5 kW) στις 8.500 rpm και 17,7 ίππων (13,2 kW) στις 8.500 rpm.

Και οι δύο κυβισμοί θα διαθέτουν σύστημα Start&Stop που υπόσχεται χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερες εκπομπές ρύπων.

Το συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι συνδέεται με το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, ενώ το ψαλίδι/μετάδοση συνδέεται με το πλαίσιο μέσω ενός ζεύγους αμορτισέρ με αυξημένη διαδρομή και ξεχωριστό μπουκαλάκι αερίου.

Οι ζάντες είναι από ελαφρύ κράμα αλουμινίου με διάμετρο 14 και 13 ίντσες μπροστά και πίσω αντίστοιχα, το βάρος είναι 135 κιλά για το 125 και 140 κιλά για το 200.

Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν ένας δίσκος σε κάθε τροχό και σύστημα ABS. Το ύψος της σέλας είναι στα 810 mm, από το έδαφος.

Ο εξοπλισμός των δύο σκούτερ ADV της Voge είναι αρκετά πλούσιος, με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, οθόνη LCD με πλοήγηση και συνδεσιμότητα, υποδοχή USB και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί με λειτουργία αναζήτησης οχήματος, χρήσιμο όταν παρκάρετε σε πολυσύχναστα μέρη.

Φωτογραφίες: ΕΙCMA, Voge

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X