fbpx

Voge Real 5T 2023: Φουτουριστικό e-Scooter

Premium Ηλεκτρικό, υπερ-μοντέρνας σχεδίασης

Η Voge είναι έτοιμη να μπει στο χώρο των σκούτερ, κι αυτό φαίνεται από την ΄”όρεξη” που εμφανίζει παρουσιάζοντας νέα μοντέλα. Τρία για φέτος με ένα εξ αυτών να είναι το καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο Voge e-scooter Real 5T, με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Το σκούτερ είχε εμφανιστεί με διαφορετικό όνομα (Bicose) στην Κίνα, μια μάρκα που μπαίνει κάτω από την ομπρέλα της μεγάλης μοτοβιομηχανίας Loncin.

Με καθαρή στόχευση στα πιο ακριβά maxi scooter, το Voge Real 5T έχει απόδοση συμβατικού 125 αποδίδοντας 14,7 ίππους, με την τελική να είναι κοντά στα 115 km/h,  και τον  ηλεκτροκινητήρα να διαθέτει 3 Riding Mode.

Ο κινητήρας είναι κεντρικά τοποθετημένος – κατανομή βάρους 50/50 ανά τροχό – κάτι που ευνοεί την οδική συμπεριφορά, ενώ η οπίσθια ανάρτηση συνεργάζεται με “ψαλίδι/μετάδοση” στον πίσω τροχό, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία.

Το μονό αμορτισέρ της οπίσθιας ανάρτησης (στην αριστερή πλευρά) είναι τοποθετημένο σε μια γωνία σχεδόν παράλληλα με το έδαφος.

Οι τροχοί είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, με δισκόφρενα και στους δυο τροχούς.

Το Voge Real 5T μπορεί να φορτιστεί μέσω οικιακής πρίζας, o κεντρικός διακόπτης είναι τύπου Keyless, τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED με φώτα ημέρας DLR, ενώ το σκούτερ έρχεται με Traction Control, δικάναλο ABS και ESS (Emergency Signal System).

Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός για ένα φουλφέις κράνος και μερικά ακόμη αντικείμενα.

Η έγχρωμη οθόνη TFT των οργάνων είναι 8 ιντσών, έχει λειτουργία touch και πλοήγηση, αλλά και πληροφόρηση για τον καιρό, εκτός των άλλων.

Η φόρτιση του smartphone γίνεται αυτόματα απλά τοποθετώντας το τηλέφωνο μέσα στο ντουλαπάκι, μια πολύ βολική και εύκολη λύση.

Η άφιξη του Voge Real 5T αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ