fbpx

Kymco – Ortolani: Custom-αρισμένα ΑΚ 550 και CV3

Mεταμόρφωση με δυο πινελιές

Ο βελτιωτικός οίκος custom Ortolani κάνει την υπέρβαση και μετά από τα φημισμένα café racer και custom με τα οποία έχει γίνει διάσημος, τώρα περιλαμβάνει και τα σκούτερ, παρουσιάζοντας τα Kymco ΑΚ550 και CV3.

Στην έκθεση της Λυών παρουσίασε ο Γάλλος βελτιωτής Ortolani τις νέες του δημιουργίες, ένα τρίτροχο Kymco CV3 αλλά και ένα Kymco ΑΚ 550, προτείνοντας νέες ιδέες πάνω στα γνωστά maxi scooter. Η εξατομίκευση είναι σημείο των καιρών και οι άνθρωποι της Ortolani δεν έχασαν χρόνο.

Στην Ευρώπη και στην κατηγορία των σκούτερ, οι μεταμορφώσεις, βελτιώσεις και καστομαρίσματα συνήθως γίνονται είτε σε μικρά σπορ 125άρια, είτε στο αγαπημένο των μηχανικών, το Yamaha TMAX, όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν.

Όμως και το Kymco ΑΚ 550, ένα εξαιρετικό, μεγάλου κυβισμού σκούτερ, με εμφάνιση και επιδόσεις που κρίνεται σαν μια πολύ καλή πλατφόρμα για βελτιώσεις και νέες ιδέες.

Όπως ακριβώς μας δείχνει και η δουλειά των Ortolani Customs με ένα AK 550 βαμμένο με λευκό, που αναδεικνύει πραγματικά το σπορ ταμπεραμέντο του και γίνεται ένας άριστος αποδέκτης της προσεκτικής φροντίδας του Γάλλου βελτιωτή μοτοσυκλετών.

Πολύ ταιριαστά και πρωτότυπα είναι τα αεροδυναμικά βοηθήματα (winglets) που φοράει στο κατώτερο μπροστινό τμήμα του φέρινγκ, τα οποία έρχονται κατευθείαν από τον κόσμο των MotoGP.

Kι αν το ΑΚ κινείται στον κόσμο του λευκού χρώματος, το ακριβώς αντίθετο κάνει το CV3, που “μαυρίζει” και βάφει τις τρεις ζάντες του χρυσές ώστε να γίνει η σωστή αντίθεση. Δυναμισμό και σπορ επιδόσεις μεταφέρει το μαύρο χρώμα, ενώ πολυτέλεια και “θωριά” οι χρυσές ζάντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X