fbpx

Kymco i-Tuber: Ηλεκτρικό για προσωπική και επαγγελματική χρήση

Και δουλειά και μετακίνηση μαζί

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ μοντέρνας σχεδίασης και αντίληψης, που μπορεί να καλύπτει και την προσωπική καθημερινή μετακίνηση αλλά και συγχρόνως να μεταφέρει πράγματα, ενώ για επαγγελματική χρήση υπάρχει και η έκδοση Carry με ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες φόρτωσης

Πώς περιγράφει η Kymco τη δημιουργία του i-Tuber, αυτού του πρωτότυπης εμφάνισης ηλεκτρικού σκούτερ για ανθρώπους της πόλης και για επαγγελματίες;  

Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου της Kymco που παρουσιάζει το i-Tuber:

Μέσα ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο τοπίο των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αυξανόμενης ζήτησης για σκούτερ που να είναι προσαρμοσμένα στους αναβάτες που επιθυμούν να μπορούν να αλλάξουν εύκολα μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής χρήσης.

 
 

“Από τη μία να οδηγούν σε καθημερινή βάση για τη μετακίνησή τους και παράλληλα να μπορούν να μεταφέρουν φορτία για επαγγελματικούς λόγους. Ως απάντηση σε αυτό το κενό του κλάδου, η Kymco παρουσιάζει με περηφάνια το “i-Tuber”, μια τέλεια λύση που συνδυάζει μεγάλη προσαρμοστικότητα”.

Εργονομικό και άνετο λοιπόν – έτοιμο για σκληρή δουλειά – είναι το i-Tuber, με μια προσεκτικά σχεδιασμένη εργονομική σέλα, καλύπτοντας έναν τομέα μεγάλης σημασίας για τους ανθρώπους του delivery, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να εκτελούν τις εργασίες τους για ώρες με άνεση.

 
 

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του εμφανούς σωληνωτού πλαισίου δημιουργεί μια αξιόλογη βάση που μπορεί να παρέχει καλή οδική συμπεριφορά ακόμα και με το σκούτερ φορτωμένο.

Ο φωτισμός LED σε όλα τα φωτιστικά σώματα εξασφαλίζει άπλετη ορατότητα του δρόμου τη νύχτα, ενώ τη μέρα καθιστά το σκούτερ εύκολα ορατό στους πεζούς και άλλους οδηγούς στους δρόμους της πόλης.

 

Ο κινητήρας 4.000 Wh παρέχει τελική ταχύτητα 70 km/h και συνδυάζεται με δύο μπαταρίες Ionex, που προσφέρουν εκτιμώμενη αυτονομία 130 km (WMTC).

Η έκδοση i-Tuber Carry, που είναι πιο εξειδικευμένη βασίζεται στα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά σχεδιάστηκε από την Kymco για να προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα φορτώματος ειδικά για επαγγελματίες.

Μια μπροστινή σχάρα αποθήκευσης, τύπου καλάθι και μια μεγάλη πίσω σχάρα μεταφοράς (και βάση τοποθέτησης κουτιού αποθήκευσης) είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές λειτουργικές ανάγκες κάθε επιχείρησης ή του αναβάτη delivery.

Η σειρά “i-Tuber Series” της Kymco είναι ένας χρήσιμος συνεργάτης τόσο για καθημερινούς χρήστες που θέλουν να κουβαλούν πράγματα, όσο και για τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να παραδίδουν αγαθά με οικονομία, ακρίβεια και ταχύτητα, βελτιώνοντας την εφοδιαστική αλυσίδα.

Η ημερομηνία άφιξης του Kymco i-Tuber όπως και η τιμή του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την ταϊβανέζικη εταιρία.

Φωτογραφίες: ΕΙCMA, Kymco

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X