fbpx

Kymco Filly 50 2024: Η εναλλακτική λύση των ηλεκτρικών σκούτερ…

Πενηντάρι… “Entry-Level”

Η Kymco περιγράφει το Filly 50 σαν το “Perfect Entry-Level” – μια πρώτης τάξης επιλογή για αρχαρίους στους δυο τροχούς – για εύκολη, γρήγορη μετακίνηση στην πόλη, με το πλεονέκτημα της ρετρό εμφάνισης… και του συμβατικού κινητήρα

Το κομψό Kymco Filly 50, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο σαλόνι του Μιλάνου σαν μοντέλο 2024, δεν είναι ηλεκτρικό, αλλά χρησιμοποιεί συμβατικό κινητήρα και στην πραγματικότητα στέκεται απέναντι στα ηλεκτρικά σαν αντίπαλός τους στην αγορά.

Άρα έχει το πλεονέκτημα της απλούστερης “φόρτισης”, όπου υπάρχει βενζινάδικο στο δρόμο, της απόδοσης, αλλά και της οικονομίας, αφού ο τετράχρονος κινητήρας του έχει χαμηλή κατανάλωση.

Με βάρος μόλις 104 κιλά, το Kymco Filly 50 είναι εύκολο στους χειρισμούς και το παρκάρισμα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

To Kymco Filly 50 είναι εξοπλισμένο με φωτισμό full LED, εξασφαλίζοντας ορατότητα και ασφάλεια, μέρα ή νύχτα.

O “oβάλ” προβολέας στο τιμόνι συμβάλλει στην κομψή του εμφάνιση, ταιριάζει με τις καμπύλες της ποδιάς και το μεγάλο φτερό του μπροστινού τροχού, ενώ το λευκό χρώμα του κουστουμιού κάνει αντίθεση με την καφέ σέλα. Τα πλαϊνά καπάκια ιδιαίτερου – μακρόστενου – σχήματος ολοκληρώνουν ένα καλαίσθητο σύνολο.

Το Filly 50 διαθέτει έναν αερόψυκτο, τετράχρονο, μονοκύλινδρο κινητήρα με απόδοση 2,1kw, σχεδόν 2,8 ίππων και μπορεί να διανύσει σύμφωνα με την Kymco 40 χιλιόμετρα με ένα λίτρο καυσίμου.

Το πιρούνι είναι συμβατικό και η πίσω ανάρτηση έχει ένα αμορτισέρ, δισκόφρενο υπάρχει στον μπροστινό τροχό, ενώ στον πίσω συναντάμε ταμπούρο.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και οι χυτές αλουμινένιες ζάντες έχουν πολλά μπράτσα.

Υπάρχει πλάγιο και κεντρικό στάντ, αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα και θύρα USB για φόρτιση μικροσυσκευών και smartphone.

To Kymco Filly 50 αποτελεί τη συμβατική “εναλλακτική” λύση απέναντι στα ηλεκτρικά σκούτερ για εύκολη, οικονομική και απροβλημάτιστη μετακίνηση… μεταξύ σοβαρού και αστείου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X