fbpx

Kymco Micare 125 2024: Έρχεται το ’24 στην Ελλάδα!

Νέο, μικρό, σπορ σκούτερ πόλης

Το Kymco Micare 125 είναι ένα ολοκαίνουργιο ελαφρύ σκούτερ με μεσαίας διαμέτρου τροχούς 14 ιντσών, σπορ εμφάνιση και επίπεδο δάπεδο. Το Micare θα έρθει και στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η ελληνική αντιπροσωπεία.

Παρ’ όλη τη σπορτίβικη, επιθετική του εμφάνιση το Kymco Micare 125 που θα έρθει στην Ελλάδα το 2024, είναι ένα κλασικό σκούτερ πόλης με επίπεδο δάπεδο που αποτελεί ένα πρακτικό εργαλείο καθημερινής μετακίνησης.

Πέρα από τη σπορ σχεδίαση το Kymco Micare 125 έχει και χαμηλό βάρος στα 106 μόλις κιλά. Μπορεί να κλείνει το μάτι στους νεαρότερους αναβάτες, αλλά δεν θα πει όχι και σε μεγαλύτερους που θέλουν ένα ευέλικτο σκούτερ, για γρήγορες διαδρομές μέσα στην πόλη.

Κεκλιμένη είναι η ποδιά μπροστά που τονίζει το μπροστινό φωτιστικό σύμπλεγμα των δύο προβολέων (όλα τα φωτιστικά σώματα είναι full LED). Η ποδιά στα πλάγιά της έχει μύτες – θυμίζοντας σπορ παπί – ενώ η ουρά είναι κομψή, αιχμηρή και ανάλαφρη.

Παρόλο το compact μέγεθος οι χώροι του 125, αξιοποιούνται επαρκώς, με τη σέλα του αναβάτη να έχει καλό μέγεθος.

Το μεταξόνιο είναι 1.280 mm και η σέλα απέχει από το έδαφος 760 mm. Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για να φιλοξενήσει ένα ανοικτό κράνος, ενώ το επίπεδο πάτωμα προσφέρει επιπλέον χωρητικότητα φόρτωσης. Το ντεπόζιτο χωράει 4,6 λίτρα καυσίμου.

Ο αερόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας των 124 cc, χάρη στον προηγμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό, αποδίδει 8,6 ίππους στις 7.500, διατηρώντας την κατανάλωση μεταξύ των χαμηλότερων της κατηγορίας.

Η όρθια θέση οδήγησης είναι ιδανική για χρήση στην πόλη και το μποτιλιάρισμα, επιτρέποντας άμεσες αντιδράσεις.

Το βάρος του σκούτερ φτάνει μόλις τα 106 κιλά, όπως ήδη αναφέραμε, το πλαίσιο είναι παραδοσιακά ατσάλινο σωληνωτό και απλό, το τηλεσκοπικό πιρούνι συμβατικό, με το μονό αμορτισέρ, με ξεχωριστό ρεζερβουάρ, πίσω να υπόσχονται την αποτελεσματικότητά τους σε κακοτράχαλους δρόμους.

Φωτογραφίες: moto125.cc, Kymco

Τα φρένα είναι δισκόφρενα και στους δυο τροχούς, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Οι τροχοί είναι 14 ιντσών, οι ζάντες χυτές, αλουμινένιες πέντε μπράτσων και τα ελαστικά έχουν διαστάσεις 80/90-14″ μπροστά και 90/90-14″ πίσω.

Απλή αλλά πλήρης η οθόνη LCD που διαθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Σύντομα θα γνωρίζουμε την τιμή του και την ημέρα άφιξής του στην ελληνική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X