fbpx

Voge SR3 2024: Στρατηγική προσθήκη στη γκάμα

Μεσαία κυβικά και maxi scooter

Μεγαλώνει η γκάμα των σκούτερ και η “οικογένεια των SR” της Voge έτσι ώστε να επεκταθεί σε εύρος κυβισμών. Μέρος του σχεδίου επέκτασης είναι και η παρουσίαση ενός οικονομικότερου maxi scooter με μικρότερο κινητήρα σε στυλ SR4, που ονομάζεται SR3 και εμπίπτει στη δημοφιλή κατηγορία των maxi scooter 250-300 κυβικών.

Η σχεδίαση του Voge SR3 είναι πολύ κοντά στο κορυφαίο σκούτερ της κινεζικής εταιρίας, του SR4 Max με τον κινητήρα των 350 κυβικών.


Διαθέτει τις ίδιες ακμές και αιχμές, την ίδια “κοψιά”, καθώς και τους σφηνοειδείς ευμεγέθεις προβολείς και LED φωτιστικά σώματα στην ποδιά του.

Έχει μεγάλη μπροστινή επιφάνεια για να προσφέρει προστασία από τον αέρα στον αναβάτη, όπως και ψηλή ζελατίνα.

Ο κινητήρας είναι νέος και έχει κυβισμό 244,3 cc και 4 βαλβίδες, ενώ αποδίδει 25,5 ίππους στις 5.500 rpm, με την εταιρία να ανακοινώνει τελική ταχύτητα στα 125 km/h.

Η σέλα είναι φαρδιά για τον αναβάτη (με μαξιλαράκι στο πίσω τμήμα της) και τον συνεπιβάτη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και μεγάλες χειρολαβές, ενώ κάτω από αυτήν υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.


Οι τροχοί του σκούτερ είναι 14 και 13 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα, ο μπροστινός τροχός έχει ένα δισκόφρενο, ενώ υπάρχει και δικάναλο ABS και Traction Control. Το βάρος ανακοινώνεται στα 165 κιλά.

Η δομή του σωληνωτού πλαισίου του σκούτερ είναι με ενισχυμένο το κέντρο του, άρα με τούνελ στην ποδιά, όπου συναντάμε και την τάπα του ρεζερβουάρ, που έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 14 λίτρα. H σέλα απέχει από το έδαφος 770mm.

Το Voge SR3 έχει σύστημα εκκίνησης Keyless, θύρα παροχής ρεύματος USB, και οθόνη LCD εκτός των άλλων.

Έτσι, με τη προσθήκη του SR3 η γκάμα των σκούτερ της Voge για το 2024 θα είναι η εξής:

  • SR1 στην κατηγορία των mini GT με κινητήρα 125 cc που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά
  • SR2 ADV στην κατηγορία των Adventure με κινητήρα 125 ή 174 cc
  • SR16 με κινητήρες 125, 150 και μεγάλους τροχούς
  • SR3 στην κατηγορία των 250-300αριών maxi scooter
  • SR4Max που είναι το μεγαλύτερο και γνωστό μας maxi scooter που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X