fbpx

SYM Symphony Cargo Pro 125: Νέο Cargo σκούτερ

Μελετημένο “για να κάνει σωστά τη δουλειά του”

Το νέο Symphony Cargo Pro 125 Business της SYM αποτελεί μια έξυπνη λύση για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες επαγγελματικών μεταφορών. Με ανανεωμένη εμφάνιση και τιμή στα 2.495 ευρώ

Οι προσεγμένες λύσεις που προσφέρει, η εργονομία και η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση αποκαλύπτουν την προσεκτική δουλειά που έχει γίνει πάνω στο SYM Symphony Cargo Pro 125 Business.

Πρόκειται για ένα ανθεκτικό και ευέλικτο σκούτερ, με εύκολα προσβάσιμους χώρους φόρτωσης και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου, με τα επίσημα στοιχεία να αναφέρουν 2,4 lt/100Km στην τυποποιημένη, προβλεπόμενη μέτρηση.

Το νέο SYM Symphony Cargo Pro 125 προτείνεται σαν ιδανικό όχημα για μεταφορά αγαθών, πολύτιμο ειδικά στα πολυσύχναστα κέντρα των πόλεων, για χρήση delivery, κουτιών μεταφοράς, courier, κ.λπ. 

Με λειτουργικό σχεδιασμό έχει δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μεγαλύτερου όγκου, μιας και διαθέτει δύο ενισχυμένες, επαγγελματικές σχάρες για επιπλέον χώρο φόρτωσης, με τα φορτία να μπορούν εύκολα να σταθεροποιηθούν και να μεταφερθούν με ασφάλεια.

Για αυτό το λόγο ο προβολέας έχει φύγει από το τιμόνι και έχει μεταφερθεί κάτω από τη μπροστινή σχάρα.

Επίσης διαθέτει ένα βολικό και εύχρηστο επίπεδο πάτωμα και άγκιστρο ανάρτησης αποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς. Τα πλαϊνά μαρσπιέ αφήνουν ελεύθερο τον χώρο για πλήρη εκμετάλλευση στο πατώματος για τη μεταφορά ακόμα περισσότερων αντικειμένων!

Χρήσιμοι θα φανούν και οι δύο επιπλέον κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι, 6,5 λίτρων κάτω από τη σέλα του οδηγού και στο εσωτερικό της ποδιάς, όπου βρίσκεται και η παροχή ρεύματος 12V .

Το SYM Symphony Cargo 125, είναι ένα επαγγελματικό σκούτερ που θέλει παράλληλα να είναι και πρακτικό και πολύ άνετο, γι’ αυτό και η σχεδίασή του παρέχει στον επαγγελματία σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον ξεκούραστο και μετά από πολύωρες διαδρομές.

Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του σκούτερ, ακόμη και κατά τη μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου, ενώ το πλαϊνό σταντ συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Η θέση της τάπας του ρεζερβουάρ είναι κάτω από την ανοιγόμενη σέλα του οδηγού και δεν απαιτεί τη μετακίνηση του φορτίου για ανεφοδιασμό του σκούτερ.

Ο κινητήρας του SYM Symphony Cargo 125 είναι ένας αερόψυκτος, μονοκύλινδρος τετράχρονος δύο βαλβίδων, με ψεκασμό της Continental και απόδοση 11,5 ίππων στις 8.500 rpm, (ροπή 0.3 Nm / 6500 rpm) που υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro5.

Τα δύο αμορτισέρ πίσω που ρυθμίζονται σε τρεις θέσεις, σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια κατά τη μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους, επιτυγχάνοντας καλύτερο έλεγχο του σκούτερ.

Στο παραπάνω συμβάλλει και η χρήση ζαντών 16 ιντσών που εμπνέουν εμπιστοσύνη και προσφέρουν μεγαλύτερη ευστάθεια, καθώς το σκούτερ αποκτά καλύτερη συμπεριφορά και στις λακκούβες σε σύγκριση με τους μικρότερης διαμέτρου τροχούς.

Το φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στα δύο δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα (διαστάσεων 240mm πίσω και 260mm μπροστά και το συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).

Το ύψος σέλας είναι χαμηλό στα 790 mm, το ρεζερβουάρ χωράει 8,1 λίτρα βενζίνης, ενώ το βάρος  φτάνει τα πολύ λίγα 126kg με το σκούτερ πλήρες υγρών.

Η τιμή του SYM Symphony Cargo Pro 125 έχει ανακοινωθεί στα 2.495 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: sym.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X