fbpx

SYM ADX 125 2023: Επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα

Ντεμπούτο, χαρακτηριστικά και ανακοίνωση τιμής

Η SYM κάνει την πρώτη της κίνηση στην κατηγορία των Crossover Adventure σκούτερ και παρουσιάζει το ADX 125 στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Αθήνα. Εντυπωσιακό και έτοιμο για “περιπέτειες” το ADX έχει τιμή 3.595 ευρώ και αναμένεται να φτάσει στην αγορά το Καλοκαίρι του 2023.

Με προσεγμένη και χαρακτηριστική Adventure σχεδίαση κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα το SYM ADX 125,  ένα ολόφρεσκης προσέγγισης σκούτερ που μπορεί να κινείται και σε χωματόδρομους.

Με πολύ κομψούς δυο προβολείς LED και φώτα ημέρας (DRL) στην ποδιά του, έχει μια χαρακτηριστική εμφάνιση που θυμίζει μοτοσυκλέτα ψευδοεντούρο.

Το σκούτερ αυτό το είχαμε δει πριν από δυο χρόνια στα διεθνή σαλόνια με διαφορετικό όνομα – SYM Husky ADV 150 – ενώ τώρα εμφανίζεται απλά σαν ADV 125.

O κινητήρας του είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος τετραβάλβιδος, 125 cc, με ιπποδύναμη 12,3 ίππων στις 7.500 rpm, ροπή 1,2 kgm στις 7.000 rpm και είναι εξοπλισμένος με Traction Control, για τον έλεγχο του γλιστρήματος του πίσω τροχού σε περιπτώσεις μειωμένης πρόσφυσης, όταν ανοίγει το γκάζι.

Και αυτός ο κινητήρας της SYM διαθέτει το σύστημα Anti-Lift Engine Hanger System (ALEH) της SYM που αποτρέπει την ανύψωση του πίσω μέρους του σκούτερ κατά την επιτάχυνση.

Το σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο, τύπου χωροδικτύωμα που περνάει κάτω από το τούνελ του πατώματος ενισχύοντάς το, συνεργάζεται με αναρτήσεις που αποτελούνται από συμβατικό πιρούνι μπροστά και ιδιαίτερα επικλινές, κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ.

Δισκόφρενο υπάρχει στον μπροστινό τροχό (αμφότεροι είναι 13 ιντσών), 260 mm και ένα ακόμα πίσω στα 230 mm διαμέτρου, με δικάναλο ABS!

Τα ελαστικά έχουν διαστάσεις 120/70 και 130/70 μπροστά και πίσω, το ύψος της σέλας δύο επιπέδων είναι 810 mm.

Το ρεζερβουάρ που βρίσκεται στην περιοχή του τούνελ έχει μεγάλη χωρητικότητα 15 λίτρων, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για ένα φουλφέις κράνος.

Στον εξοπλισμό διακρίνουμε πέρα από τα φωτιστικά σώματα LED, τη θύρα φόρτισης QC 3.0, σύστημα Keyless και οθόνη TFT 5 ιντσών, μεγάλη ζελατίνα στην ποδιά, σωληνωτό τιμόνι τύπου μοτοσυκλέτας, κ.α.

Η τιμή του SYM ADV 125 ανακοινώθηκε στα 3.595 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ