fbpx

SYM Maxsym TL 508 ABS/TCS: Σε τιμή προσφοράς!

Το “μεγάλο” της SYM – με τιμή προσφοράς

Το μεγάλο maxi scooter της SYM, το MAXSYM TL 508 ABS/TCS, προσφέρεται πλέον σε νέα χαμηλότερη τιμή, που το καθιστά ευκαιρία. Με τιμή στα 7.995€ κατεβαίνει στα επίπεδα της κατηγορίας των σκούτερ 350-400cc

Ο κινητήρας του SYM Maxsym TL 508 ABS/ΤCS είναι δικύλινδρος με δύο εκκεντροφόρους, 8βάλβιδος 508 cc, με απόδοση 45 ίππων στις 6.750 rpm και 5 κιλών ροπής στις 5.250 rpm.

Τρία μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενα (275mm) με δικάναλο ABS, χρησιμοποιούνται στους τροχούς των 15 ιντσών μπροστά και πίσω.

Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανάποδο πιρούνι και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, τοποθετημένο παράκεντρα σε επικλινή θέση, στην αριστερή πλευρά του σκούτερ.

Υπάρχει ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, προσαρμόσιμα όργανα με τρεις όψεις (γραφικά) και αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα.

Το σύστημα εκκίνησης είναι Keyless, και το 508 είναι εφοδιασμένο με θύρα φόρτισης USB Quick Charge 3.0, η οποία προσφέρει ταχύτερη και πιο ασφαλή φόρτιση.

Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 795 mm, το μεταξόνιο στα 1.543 mm, με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ καυσίμου να φτάνει τα 12.5 λίτρα.

Η κατανομή βάρους ανάμεσα στους δυο άξονες των τροχών του 508 είναι 50/50 (όπως στις σπορ μοτοσυκλέτες) και εγγυάται υψηλή σταθερότητα ακόμα και στη γρήγορη οδήγηση, ενώ τα ελαστικά του (Supermaxx S3) είναι ειδικά σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις ανάγκες του σκούτερ.

Κάτω από τη σέλα του το SYM Maxsym TL 508 ABS/TCS μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος ή δύο τύπου jet.

Στους δύο μικρότερους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι χωράνε έγγραφα και το κινητό του αναβάτη, με δυνατότητα φόρτισης χάρη στην ύπαρξη θύρας USB QC3.0.

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, το Maxsym πωλείται τώρα σε τιμή κάτω από τις 8.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ