fbpx

SYM Jet X 125 2023: Traction και βελτιώσεις

Το μικρό σπορ πόλης αναβαθμίζεται

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα που παρουσίασε η SYM στην έκθεση της EICMA 2022 υπήρχε και μια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση στο SYM Jet X 125, ένα σκούτερ πόλης με έντονη σπορ σχεδίαση, που είναι δημοφιλές και στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας καλές πωλήσεις.

Το ανανεωμένο SYM Jet X 125 του 2023, που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο διατηρεί φυσικά την πετυχημένη σχεδίασή του που ενσωματώνει μια σπορ κομψότητα με γωνίες και γραμμές, η οποία τώρα συνδυάζεται με ουσιώδεις βελτιώσεις για τη νέα χρονιά.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 125 θα έχει στην υπηρεσία του πλέον και σύστημα traction control, που θα φανεί χρήσιμο σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης στους δρόμους (βροχή, σκόνη, λάσπη, χιόνι).

Παράλληλα έχει βελτιωθεί το σύστημα χωρίς κλειδί, που υπήρχε ήδη στο προηγούμενο μοντέλο, αφού είναι πλέον τεχνολογικά προηγμένο και ασφαλές.

Το νέο keyless σύστημα της SYM επιτρέπει την εκκίνηση έκτακτης ανάγκης, ακόμα και όταν το ηλεκτρονικό κλειδί είναι αποφορτισμένο!

Μερικές ακόμη αλλαγές για το μοντέλο του 2023 συναντάμε στο νέο κάλυμμα σέλας (δύο υλικών) με σπορ κόκκινες ραφές, αλλά και σε ένα νέο προστατευτικό κάλυμμα στο τελικό τμήμα της εξάτμισης. Επίσης θα υπάρχουν νέοι (σε μεταλλικό ματ χρώμα) χρωματικοί συνδυασμοί.

Σύντομα μέσα στο 2023 το SYM Jet X 125 θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ