fbpx

Kymco Downtown 350GT 2023: Aνανεωμένο, υπερ-εξοπλισμένο

Ομόρφυνε, βελτιώθηκε

Το δημοφιλές, ευπώλητο maxi scooter της Kymco ανανεώνεται και κερδίζει τον κωδικό GT δίπλα από το όνομά του για το 2023. Το Kymco Downtown 350GT επανέρχεται πιο δυνατό από ποτέ με νέα κομψή και σπορ σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό.

Άνετο για δυο άτομα για μέσα κι έξω από την πόλη, κατέχοντας όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα maxi scooter GT άριστο για τις παραπάνω χρήσεις εμφανίζεται το νέο, ξανασχεδιασμένο/ φρεσκαρισμένο Kymco Downtown 350GT.

Το σύνολο του κουστουμιού του είναι σχεδιασμένο από την αρχή, έτσι ώστε να συμβαδίζει με την εποχή του: το μπροστινό τμήμα έχει γίνει πιο επιθετικό και σπορ (δίχως, όμως, να το παρακάνει) με τους δυο προβολείς να είναι σφηνοειδείς και να ενώνονται διακριτικά στο κατώτερο τμήμα τους.

Τα φώτα του νέου σκούτερ της ταϊβανέζικης εταιρίας είναι full-LED, ενώ πίσω από την ψηλή ποδιά/φέρινγκ και τη μεγάλη ζελατίνα συνεχίζει ένα πιο ανοιχτόχρωμο πλαστικό τμήμα, που θυμίζει περιμετρικό πλαίσιο και ενώνει το μπροστινό με το πίσω μέρος.

Στο πίσω κομμάτι του 350 υπάρχει μια πολύ κομψή ουρά με γωνίες, εσοχές και αιχμές που παραπέμπει σε σπορ μοτοσυκλέτα.

Μεγαλύτερη είναι η σέλα για αναβάτη και συνεπιβάτη (ύψος σέλας στα 775 mm) ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν μεγάλα μαρσπιέ και χειρολαβές. Τέλος, το οπίσθιο φωτιστικό σώμα, που είναι επίσης LED, δημιουργείται από δυο πολύ όμορφα κομμάτια, και αυτά σπορ έμπνευσης.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός, αποδεδειγμένης απόδοσης και αξιοπιστίας, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, ψεκαστός κυβισμού 321 cc και απόδοσης 28.3 ίππων στις 7.500 rpm και 3 kgm ροπής.

Στον μπροστινό τροχό συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 110 mm και στον πίσω δυο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με διαδρομή 108 mm.

Οι τροχοί είναι 15 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, με ελαστικά διαστάσεων 120/80 και 150/70 αντίστοιχα.

Τα φρένα είναι: ένας δίσκος 260 mm μπροστά με τριπίστονη δαγκάνα και ένας πίσω διαμέτρου 240 mm πίσω με διπίστονη δαγκάνα.

Το ύψος σέλας βρίσκεται στα 775 mm, το μεταξόνιο στα 1.553 mm, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρων και το βάρος φτάνει στα 178 κιλά (κενό).

Μέσα στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου Kymco Downtown 350GT συναντάμε Smart Key, έγχρωμη TFT ψηφιακή οθόνη οργάνων με συνδεσιμότητα με smartphone, θύρα φόρτισης USB, προειδοποίηση για χαμηλή πίεση ελαστικών, cruise control, δικάναλο ABS, traction control, κα,

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα η διαθεσιμότητα και η τιμή του νέου 350.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ