fbpx

Kymco Agility S 200i ABS E5: Ανανέωση, εξέλιξη

Ήρθε το μεγάλο Agility

Η οικογένεια των σκούτερ της Kymco Agility S αποκτά νέα έκδοση 200cc και εμπλουτίζει την κατηγορία των premium scooter πόλης.

Η αρχή έγινε με την έκδοση των 125cc, η οποία πέτυχε με το καλημέρα να δείξει το δρόμο σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα εύκολο και πρακτικό σκούτερ πόλης χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Το άρτι αφιχθέν Kymco Agility S 200i επεκτείνει τις επιλογές τους προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις και πλούσιο εξοπλισμό.

Προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές Euro5 είναι ξεκάθαρα μια αξιόλογη πρόταση για τους αναβάτες που επιζητούν κομψότητα, αξιοπιστία, χρηστικότητα, οικονομία σε κατανάλωση και κόστος συντήρησης.

Το Kymco Agility S 200 είναι σχεδιασμένο στη μητέρα των σκούτερ Ιταλία και αυτό μεταφράζεται σε έναν συνδυασμό κομψής εμφάνισης με πολυτελή στοιχεία.

Πιστό στην κατασκευαστική φιλοσοφία του πρακτικότατου επίπεδου πατώματος, κάνει το βήμα παραπάνω και στα σπορ χαρακτηριστικά, με την εμφανή επιθετική σχεδίαση σε πλαστικά και φωτιστικά σώματα.

Η όλη εικόνα, πέραν της εντυπωσιακής εμφάνισης, έχει μελετηθεί σχολαστικά και στον τομέα της αεροδυναμικής, προσφέροντας καλύτερη προστασία και λιγότερο θόρυβο στις υψηλές ταχύτητες.

Ο full Led φωτισμός, ο τροχός των 16 ιντσών μπροστά, τα φρένα με τους δύο δίσκους και σύστημα ABS, οι αλουμινένιες ζάντες με τις πέντε ακτίνες και τα τύπου μοτοσυκλέτας φλας υπογράφουν ένα ξεχωριστό σκούτερ, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες πολλών υποψήφιων αγοραστών, είτε προέρχονται από το χώρο του αυτοκινήτου είτε από αυτόν της μοτοσυκλέτας.

Ο γνωστός και αξιόπιστος κινητήρας της Kymco έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις, που στόχο έχουν την ακόμα πιο ομαλή λειτουργία, τη συνολικά καλύτερη απόδοση και τη μειωμένη κατανάλωση.

Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν σε κυλινδροκεφαλή, βαλβίδες, εκκεντροφόρο και σύστημα ψεκασμού, όπως επίσης και στην τελική μετάδοση, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ήσυχη λειτουργία και πολύ καλύτερες επιταχύνσεις, τόσο από στάση όσο και εν κινήσει (ρεπρίζ).

Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας του Agility, έχει χωρητικότητα 163 cc, αποδίδει 11,6 ίππους στις 7.000rpm και ροπή της τάξης των 11,8Nm στις 6.000rpm και καταναλώνει 3,0 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα! Με το ντεπόζιτο να δέχεται 7 λίτρα, η αυτονομία φτάνει στα 230+ χιλιόμετρα.

Ό,τι επιθυμεί ένας απαιτητικός αγοραστής θα το βρει και με το παραπάνω στο νέο Kymco Agility S 200i. Αναρτήσεις και φρένα προσφέρουν μοτοσυκλετιστική απόδοση και συνδυαζόμενα με το στιβαρό πλαίσιο εμπνέουν στον αναβάτη την εμπιστοσύνη να κινηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κάτω από κάθε συνθήκη, οδηγική και οδική.

Από την άλλη, πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός, όπως για παράδειγμα ο πίνακας οργάνων με τις δύο οθόνες LCD υψηλής ανάλυσης και την πλήρη πληροφόρηση (περιλαμβάνει και στροφόμετρο), το μεγάλο επίπεδο πάτωμα, ο διαιρούμενος χώρος κάτω από τη σέλα, που σημειωτέον μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος και μικροαντικείμενα, οι δύο (!) θύρες παροχής ρεύματος (12V και USB), ο γάντζος στην ποδιά, οι χειρολαβές και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά είναι σήμα κατατεθέν της νέας σειράς Agility S, όμως δεν είναι τα μόνα που εντυπωσιάζουν.

Έχοντας κατά νου ότι ο αναβάτης τους θα σπαταλήσει το 90+%  των διαδρομών του σε σφικτό αστικό κύκλο, δηλαδή σε έντονο κυκλοφοριακό περιβάλλον, οι μηχανικοί της Kymco δούλεψαν πολύ πάνω στα γεωμετρικά και εργονομικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας απίστευτη ευελιξία και ευκολία οδήγησης, ακόμα και για αναβάτες με μικρή εμπειρία.

Η γωνία του τιμονιού, η χαμηλή (760mm) θέση οδήγησης, η απόκριση του κινητήρα, η εξελιγμένη μετάδοση και η ακαμψία του συνόλου δημιουργούν ένα εύχρηστο δίτροχο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η οικογένεια Agility είναι η best seller του εργοστασίου και μία από τις πλέον επιτυχημένες στις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές.

Το Kymco Agility S 200i διατίθεται στην τιμή των 2.995€ τοις μετρητοίς (από 3.285) και σε τρεις χρωματισμούς: Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt. Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Περισσότερες πληροφορίες: 210-2585991 και στην ιστοσελίδα kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ