fbpx

Suzuki Address 125: Εύχρηστο, βολικό, οικονομικό

Ένα Address για κάθε μέρα

Μικρό, ευέλικτο και εύχρηστο, έτοιμο για τις μεγάλες μάχες της καθημερινής ζούγκλας της πόλης, το Suzuki Address 125 διαθέτει και ένα ακόμα όπλο: την τιμή του, που είναι μόνο 2.695 ευρώ.

Με μήκος μόλις 1.825 mm και μεταξόνιο στα 1.265 mm, είναι από τα μικρότερα και πιο compact σκούτερ της ελληνικής αγοράς. Αυτό μεταφράζεται σε εξαιρετική ευελιξία μέσα στην πόλη και ευκολία στη χρήση, μιας και οι περιορισμένες διαστάσεις του  συνδυάζονται με ένα πολύ χαμηλό βάρος, που δεν ξεπερνάει τα 105 κιλά!

Το Suzuki Address 125 αποτελεί ένα από τα best seller μοντέλα στην αχανή αγορά της Ινδίας όπου κατασκευάζεται και έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό, αφού έχουν πουληθεί εκεί πάνω από 4 εκατομμύρια μονάδες τα τελευταία χρόνια!

Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από καμπύλες και επιλεγμένες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ  τα LED φώτα, τοποθετημένα σε κάθετη διάταξη, όπως και ο “οβάλ” προβολέας πάνω στο τιμόνι, συμβάλλουν στη δημιουργία του κλασικού χαρακτήρα του σκούτερ.

Το μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο με την ψηφιακή οθόνη διαθέτει ένδειξη του Eco Drive που βοηθά τον αναβάτη να πετύχει οικονομία καυσίμου κατά την οδήγηση.

Πέρα από τον χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, υπάρχει και ανοικτή θήκη για μικροαντικείμενα στην ποδιά και πρίζα USB.

Το Suzuki Address 125 χρησιμοποιεί έναν απλό, αλλά εξελιγμένο αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα με κυβισμό 124 κυβικών, ο οποίος σε συνδυασμό με την τεχνολογία Eco Performance (SEP) βελτιώνει τη διαχείριση και την κατανάλωση καυσίμου αλλά και της συνολικής απόδοσης.

Η ιπποδύναμή του είναι 8,7 ίπποι στις 6.750 rpm και η ροπή του φτάνει στα 10 Nm στις 5.500 rpm. Το ρεζερβουάρ του χωράει 5.0 λίτρα βενζίνης.

Οι αναρτήσεις είναι ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ στον πίσω τροχό. Το φρενάρισμα αναλαμβάνει ένας δίσκος διαμέτρου 190mm μπροστά με μονοπίστονη δαγκάνα Nissin, ενώ πίσω συναντάμε ένα ταμπούρο διαμέτρου 120mm.

Οι τροχοί του έχουν διαστάσεις 12”μπροστά και 10” πίσω με διαστάσεις ελαστικών 80/90 και 90/100 αντίστοιχα.

Η ύπαρξη μικρού τροχού πίσω βοηθάει την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα και το χαμήλωμα του ύψους της σέλας στα 770 mm, κι έτσι γίνεται ένα σκούτερ ιδανικό για αρχάριους ή αναβάτες χαμηλότερου αναστήματος.

Η ευχρηστία του Address 125 αυξάνεται ακόμα πιο πολύ από την ύπαρξη ενός μεγάλου και επίπεδου πατώματος.

Το Suzuki Address 125 διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (λευκό, μπλε, κόκκινο) σε τιμή 2.695 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.suzuki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ