fbpx

DUCATI – ITALJET: Ψηφιακά όνειρα

Εμβληματικές κουμπαριές

Πήρε φόρα ο ευρύτερος σχεδιαστικός χώρος με την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι σχεδιαστές του Italjet Dragster και βρισκόμαστε τώρα μπροστά στη δεύτερη πρόταση που θα βάλει φωτιές στο χώρο των σκούτερ.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό σχέδιο, όπου ο καλλιτέχνης επαναπροσδιορίζει το Italjet Dragster βάζοντάς του “καπέλο” ένα Ducati Panigale. Το αποτέλεσμα είναι σαν το εγγονάκι του Dragster που έχει ντυθεί… Panigale.


Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας και των υπολογιστών, σε συνδυασμό με τις δεξιότητες και το όραμα ενός έμπειρου σχεδιαστή, σχήματα που κάποτε αποτυπώνονταν ασαφώς στο χαρτί, μπορούν τώρα εύκολα να απεικονιστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Απόδειξη των παραπάνω, η θαυμάσια δουλειά που έχει κάνει ο βιομηχανικός σχεδιαστής Kar Lee (@kardesignconcepts στο Instagram) ο οποίος ξανασχεδίασε το Italjet Dragster αναμιγνύοντάς το με ένα Ducati Panigale V2.


Ο Kar Lee έχει δημιουργήσει επανειλημμένα πολύ όμορφα σύνολα, κυρίως στο χώρο της μοτοσυκλέτας, ενώ ήταν ο πρώτος που είχε παρουσιάσει ένα γυμνό Ducati Panigale V4, για να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα η Ducatiτο πρωτότυπο Streetfighter V4!

Δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο και με την τελευταία του δημιουργία (εκτός αν η Ducati πεισθεί για κάτι τέτοιο – γιατί όχι;) που συνδυάζει δυο μοντέρνα ιταλικά εμβληματικά σχήματα και φτιάχνει ένα σπορ, κομψό σκούτερ.

Όπως και να’ χει,  η δουλειά του κυρίου Kar καταχωρείται σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και την κρατάμε στα υπόψιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ