fbpx

SYM JOYMAX Z 300: Το “λογικό” scooter

 

Compact διαστάσεις, λογική τιμή και εγγύηση 4 ετών

Το SYM Joymax Z300 προτείνει τον εαυτό του σαν το “λογικό” maxi scooter της αγοράς, που δεν ακροβατεί αισθητικά, κρατάει χαμηλά το προφίλ του, ενώ παράλληλα προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό χωρίς να τσιγκουνεύεται.

Ένα maxi scooter “με τα όλα του” είναι το SYM Joymax Z300, με μεγάλες σέλες, προσεγμένη εργονομία, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, αποθηκευτικό χώρο για δυο φουλφέις κράνη και τιμή άκρως ανταγωνιστική στα 3.995 ευρώ.

Επιπρόσθετα η αντιπροσωπεία προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση!

Ο κινητήρας του SΥΜ Joymax Ζ 300 είναι ο γνωστός ισχυρός τετράχρονος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος F4 των 27,5 ίππων, που έχουμε δει στα Citycom, Cruisym, ΗD.

Κάτω από τη μεγάλη σέλα δύο επιπέδων υπάρχει χώρος 48 λίτρων, κατάλληλος να φιλοξενήσει δυο φουλφέις κράνη, κάτι που έχει επιτευχθεί από το γεγονός ότι οι τροχοί (και ιδίως ο πίσω) δεν είναι μεγάλης, αλλά μεσαίας διαμέτρου.

Ο μπροστινός είναι 14 ιντσών και ο οπίσθιος 13 και τα ελαστικά είναι 120/70 και 140/60 αντίστοιχα.

Με αυτή την επιλογή διαμέτρου τροχών το σκούτερ γίνεται σαφώς πιο ευέλικτο και εύχρηστο στη χρήση του, βελτιώνεται η συμπεριφορά του στην πόλη, ενώ παράλληλα χαμηλώνει και το ύψος σέλας (στα 770 mm) βολεύοντας έτσι και τα χαμηλότερα αναστήματα.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Ζ 300 είναι η ρυθμιζόμενη σε δύο θέσεις ζελατίνα, ενώ ο χαρακτηριστικός προβολέας κυριαρχεί στο μπροστινό τμήμα του φέρινγκ/ποδιάς.

Το σύστημα φρένων αποτελείται από δύο δίσκους, έναν για κάθε τροχό, 260 mm ο μπροστινός με δαγκάνα δύο εμβόλων και 240 mm ο πίσω, και οι δυο τύπου μαργαρίτα, με δικάναλο σύστημα ABS.

Το ντεπόζιτο χωράει 12 λίτρα και το συνολικό βάρος φτάνει τα 184 κιλά.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δυο αναλογικά όργανα δεξιά αριστερά (ταχύμετρο-στροφόμετρο), ενώ στο κέντρο υπάρχει ψηφιακό όργανο για τις λοιπές χρήσιμες ενδείξεις.

Μέσα στον εξοπλισμό του SΥΜ Joymax Ζ 300 περιλαμβάνονται πλαστικά τμήματα με carbon υφή, χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, κλειστός φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος στην ποδιά με θύρα USB για φόρτιση συσκευών, κεντρικό και πλάγιο στάντ, μαγνητικός πολυδιακόπτης με φραγή ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ