fbpx

PORNHUB & SCOOTER SHARING: Πώς είπατε;

Είσαι φίλος; Πήγαινε μια βόλτα!

Οι υπηρεσίες κοινής χρήσης ενοικιαζόμενων σκούτερ – scooter sharing – στην Ευρώπη ολοένα και πληθαίνουν και γίνονται δημοφιλέστερες, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους ένα σκούτερ άμεσα και εύκολα τη στιγμή που το θέλουν και για όσο επιθυμούν. Μια πρόσφατη προωθητική ενέργεια συζητήθηκε αρκετά, αφού η ιστοσελίδα Pornhub προτίμησε το scooter sharing για να διαφημίσει το “προϊόν” της.

To Pornhub είναι ένας ιστότοπος ενηλίκων, ο οποίος πρόσφατα – στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας – συνεργάστηκε με την εταιρία scooter sharing  MiMoto, για να προσφέρει 15 λεπτά δωρεάν βόλτας και διασκέδασης.

Οι φίλοι, χρήστες του Pornhub θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δωρεάν ένα ηλεκτρικό σκούτερ, σε μια επιλεγμένη γραφική διαδρομή στους δρόμους του Μιλάνου, του Τορίνο και της Γένοβας. Πρόκειται για μια συνεργασία που έκλεισε το μάτι στον κόσμο και μας έκανε αν μη τι άλλο να χαμογελάσουμε.

Η MiMoto είναι μια εταιρεία κοινόχρηστων ηλεκτρικών σκούτερ προς ενοικίαση και προσφέρει τις υπηρεσίες της στις  τρεις μεγάλες ιταλικές πόλεις που αναφέραμε. Η παραπάνω συνεργασία συζητήθηκε  πολύ, μιας και υπάρχουν φήμες που λένε ότι η συγκεκριμένη εταιρία των σκούτερ ανήκει στο Pornhub.

Σίγουρα τα 15 λεπτά βόλτας δεν είναι και μεγάλη υπόθεση, σε κάποιους όμως δίνει μια πρώτη γεύση από μια υπηρεσία που πιθανά να μην έχουν ξαναχρησιμοποιήσει και, αν τους αρέσει, να αποφασίσουν να την προτιμήσουν έναντι των συμβατικών μέσων καθημερινής μετακίνησης.

Οι υπηρεσίες scooter sharing που είναι δημοφιλείς και πετυχημένες σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις δεν έχουν ακόμα εισέλθει στην ελληνική αγορά… κάτι που σίγουρα θα συμβεί στο μέλλον, αργά ή γρήγορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ