fbpx

ITALJET DRAGSTER: Limited Edition σε 499 κομμάτια!

 Yπέροχο και περιορισμένης παραγωγής

Δεν μπορείτε να πείτε, οι Ιταλοί έχουν τους τρόπους να τρελαίνουν τον κόσμο… Δεν φτάνει που παρουσίασαν το Italjet Dragster, ένα αριστουργηματικό σκούτερ ένα αριστούργημα μηχανολογίας και τεχνολογίας με πλήθος έξυπνων, καινοτομικών και ενδιαφέροντων στοιχείων, τώρα θα το παράξουν και σε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Ο τίτλος Το όμορφο που γίνεται και σπάνιο” ταιριάζει σαν τίτλος στην περίπτωση του Italjet Dragster, αφού η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την παραγωγή του απλού μοντέλου παραγωγής για να ευχαριστήσει τους πρώτους 500 (499 για την ακρίβεια) πελάτες από όλο τον κόσμο που έκαναν προπαραγγελία.

Αντί για το Dragster που είχαν παραγγείλει μια “Limited Edition” περιορισμένης παραγωγής έκδοση θα τους παραδοθεί, με χρωματικό συνδυασμό μαύρου με χρυσό μαγνησίου (Magnesium Gold), η οποία σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας δεν θα φτιαχτεί ποτέ ξανά, αναγάγοντας αυτόματα τα σκούτερ σε συλλεκτικά κομμάτια.

Μαύρα θα είναι κυρίως τα περισσότερα πλαστικά του σκούτερ, ενώ κάποια άλλα τμήματα (σε καίρια σημεία) θα είναι βαμμένα με αυτό το ιδιαίτερο χρυσό χρώμα. Στο κάλυμμα του μονόσελου θα υπάρχει αυτοκόλλητο με το λογότυπο “Limited Edition”. Κάθε σκούτερ θα συνοδεύεται από πλακέτα αυθεντικότητας, μαζί με πιστοποιητικό που αναγράφει το όνομα του τυχερού ιδιοκτήτη.

Ο Massimo Tartarini, CEO της Italjet Spa, και γιός του ιδρυτή και θρυλικού Leopoldo Tartarini δήλωσε πως “Θέλαμε οι πρώτοι 499 ιδιοκτήτες του Dragster να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο σκούτερ, που θα φοράει σπέσιαλ γραφικά και χρώματα, που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα μοντέλα παραγωγής. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πρώτους πελάτες του Dragster όσο το δυνατόν περισσότερο και να τους κάνουμε να νιώσουν μοναδικοί”.

Αυτή η έκδοση και η εμφάνιση θα κρατήσει ψηλά τις αξίες του “Made in Italy” σε όλο τον κόσμο. Οι προπαραγγελίες του νέου Italjet Dragster κατέφθασαν από περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου, κυρίως από τη Γερμανία, την Μ. Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Γαλλία και την Αυστρία από την Ευρώπη, αλλά και την Ταϊβάν, τις Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Κορέα και Ινδονησία.

Ενδιαφέρον έδειξαν και μέσα που δεν έχουν σχέση με τα σκούτερ και τους δυο τροχούς, όπως το αμερικάνικο περιοδικό Forbes, που ψήφισε το Dragster σαν ένα από τα πέντε κορυφαία σκούτερ του κόσμου για το 2020.

“Κανένας δεν έχει τολμήσει τόσο όσο εμείς”, δήλωσε με περηφάνια ο Massimo Tartarini “καταφέραμε να αναπαράγουμε ένα από τις μεγαλύτερές μας επιτυχίες της δεκαετίας του ’90 και χάρη στο πάθος και τη νέα εμφάνιση η αγορά μας καλοδέχθηκε με ενθουσιασμό”.

Οι προβλέψεις μιλούν για έναρξη της παραγωγής τον Σεπτέμβριο του 2020, με τα μοντέλα παραγωγής να ξεκινούν μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής των Limited Edition.

Το νέο Italjet Dragster 125 θα πωλείται στην Ιταλία 4.999 ευρώ, με το μοντέλο των 200 κυβικών να ανεβαίνει στα 5.400 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.italjet.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ