fbpx

MOTO KOUZIS: Νέα σπορ ελαστικά Metzeler Sportec Street Scooter

Σπορ επιδόσεις και αντοχή

Υψηλές επιδόσεις και “σχεδίαση μοτοσυκλέτας” είναι τα χαρακτηριστικά που υπόσχεται το νέο ελαστικό σκούτερ Metzeler Sportec Street Scooter. Tα ελαστικά των σκούτερ αλλάζουν σελίδα… Τα Sportec Street Scooter είναι διαθέσιμα στο Moto Kouzis στο Γαλάτσι.

Τα Metzeler Sportec Street Scooter είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την απόδοση των σπορ σκούτερ και να τους προσφέρουν εύκολο και ακριβή χειρισμό.

Εμφανιζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο και προσφέρουν πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες λόγω του σπορ προφίλ τους, που επιτρέπει δυναμική και ακριβή τροχιά.
Η εταιρία υπόσχεται εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνή και υγρή άσφαλτο και ομοιόμορφη φθορά στο πέρασμα του χρόνου.

Το προφίλ των Metzeler Sportec Street Scooter προέρχεται από τα Supersport ελαστικά της εταιρίας και είναι ειδικά προσαρμοσμένα ώστε να παρέχουν ευρύτερη επιφάνεια τριβής με την άσφαλτο και γρήγορη είσοδο στις στροφές όπως και ακρίβεια στις αντιδράσεις τους.


Η σχεδίαση του ελαστικού είναι σπορ, ενώ ο συνδυασμός του πέλματος με εξελιγμένο υλικό (ένωση silica με carbon) παρέχουν ομοιόμορφη φθορά και αντοχή στην τριβή.

Οι αυλακώσεις του ελαστικού είναι πολύ αποτελεσματικές στην αποχέτευση του νερού στο βρεγμένο, χάρη στο σχήμα και την φορά τους σε όλες τις γωνίες κλίσης, προσφέροντας ένα αίσθημα ασφάλειας καθώς το ελαστικό βρίσκεται υπό κλίση στις στροφές.

Περισσότερες πληροφορίες: Μoto Kouzis, Γαλατσίου 41, Γαλάτσι, Αθήνα, τηλ: 210 8541317, www.motokouzis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X