fbpx

ΜΟΤΟ ΚΟΥΖΗΣ: Επισκευή αλουμινένιων ζαντών

Επαναφορά στην στρογγυλότητα

Μια σημαντική υπηρεσία προσφέρει στην αγορά το κατάστημα Μoto Kouzis στο Γαλάτσι που αφορά την επισκευή ενός εξαρτήματος που είναι ακριβό στην αντικατάστασή του. To Μoto Kouzis αναλαμβάνει με λογικό κόστοςτην επισκευή αλουμινένιων ζαντών όλων των δίτροχων ακόμα και αν η ζημιά είναι εκτεταμένη.

zantes_episkevi_kouzis

Στους ελληνικούς δρόμους, για να λέμε την αλήθεια, από τα πιο σκληρά εργαζόμενα τμήματα ενός σκούτερ, δίτροχου, παπιού ή μοτοσυκλέτας είναι οι ζάντες, λόγω των κακοτεχνιών και των προβλημάτων που εμφανίζει η άσφαλτος.

Χωρίς να το γνωρίζουμε και χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε σε λάθε λακκούβα η εξωτερική περίμετρος της ζάντας παραμορφώνεται (λίγο μεν, αλλά κάθε φορά) όταν δέχεται κρούση και επανέρχεται στο αρχικό της σχήμα αμέσως μετά.

zantes_episkevi_kouzis2

Για την ακρίβεια οι τροχοί λειτουργούν σαν αμορτισέρ, σαν αποσβεστήρες των δυνάμεων του δρόμου προς το δίκυκλο αποροφώντας το χτύπημα, μην επιτρέποντας την μεταφορά του στις αναρτήσεις και το πλαίσιο.

Όταν όμως το χτύπημα είναι ισχυρό το υλικό – κράμα αλουμινίου – μπορεί να υποχωρήσει και να παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό και να δημιουργηθεί ρωγμή ή να σπάσει. Μονόδρομος σχεδόν ήταν μέχρι σήμερα, μετά τη ζημιά, η αντικατάσταση της ζάντας, που τις περισσότερες φορές είναι καθόλου φθηνή υπόθεση.

zantes_episkevi_kouzis4

To κατάστημα Μoto Kouzis του πολυπρωταθλητή μοτοκρός Παναγιώτη Κουζή που βρίσκεται στο Γαλάτσι (Λ. Γαλατσίου 41, στο Γαλάτσι) επισκευάζει αλουμινένιες ζάντες ακόμα κι αν έχουν μεγάλη ζημιά με κόστος από 25 μέχρι 60 ευρώ αναλόγως της περίπτωσης.

Η μεγάλη εμπειρία και η πολυετής εμπλοκή στον τομέα των ακτινολογήσεων και των επισκευών ζαντών δίνει τη εγγύηση για το επίπεδο της εργασίας.

zantes_episkevi_kouzis5

Περισσότερες πληροφορίες: Μoto Kouzis, Παναγιώτης Κουζής, Γαλατσίου 41, Γαλάτσι, Αθήνα, τηλ: 210 8541317, www.motokouzis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ