fbpx

MICHELIN CITY GRIP WINTER: ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ

Λάστιχα, για τα κρύα

 Τι κάνουν τα λάστιχα; Μας κρατάνε πάνω στην άσφαλτο. Μας επιτρέπουν να επιταχύνουμε και να φρενάρουμε και κυρίως μας δίνουν τη δυνατότητα να στρίβουμε. Κι όλα αυτά μέσω της τριβής. Η οποία τριβή τον χειμώνα μειώνεται και για αυτό η Michelin παρουσίασε ένα “χειμερινό” λάστιχο με το όνομα City Grip Winter.

 

Tα νέα Michelin City Grip Winter, είναι λάστιχα ειδικά σχεδιασμένα για σκούτερ και χειμερινή χρήση, προσφέροντας αυξημένη πρόσφυση – σύμφωνα με την εταιρία – σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο, χιόνι, αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες οδοστρώματος.

Ξέρετε όμως κάτι; Τα Michelin City Grip Winter είναι σημαντικά σαν ελαστικά, ειδικά για τη χώρα μας, κι αυτό γιατί το πιθανότερο είναι να ζεσταίνονται πιο γρήγορα και να προσφέρουν καλύτερο κράτημα στους – μειωμένης τριβής – ελληνικούς δρόμους.

Υποθέτουμε λοιπόν ότι θα είναι ασφαλέστερο των προηγούμενων ελαστικών “παντός καιρού”, κάτι που βέβαια θα διαπιστώσουμε μόνο αν το δοκιμάσουμε στην πράξη και σε πραγματικές, καθημερινές συνθήκες.  

Τα νέα ελαστικά της Michelin που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των αναβατών σκούτερ σε βροχερό καιρό και κρύο προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση κατά 30% και μπορούν να επιτυγχάνουν τις κατάλληλες θερμοκρασίες λειτουργίας τους μέχρι τους -10 ° C.

 Τα Michelin City Grip Winter διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα κάνουν κατάλληλα για τόπους που ο χειμώνας είναι βαρύτερος και χρησιμοποιούν μίγμα πολυμερών που προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και ελαστικότητα.


Tα Michelin City Grip Winter διαθέτουν κωδικούς M + S (Mud-λάσπη + Snow-χιόνι) και δίνουν καλές επιδόσεις ακόμα και σε χιόνι, μέσω των βαθύτερων αυλακιών που προσφέρουν καλύτερη αποχέτευση του νερού. Είναι διαθέσιμα σε 8 διαφορετικές διαστάσεις από τις 10 μέχρι τις 14 ίντσες διαμέτρου τροχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ