fbpx

Yamaha RayZR 2024: Υβριδική έκπληξη! (+video)

Το νέο υβριδικό σκούτερ αστικής μετακίνησης

Το ολοκαίνουργιο για την Ευρώπη Yamaha RayZR σκούτερ περιγράφεται από την εταιρία σαν “entry-level”, ένα σκούτερ βασικής αστικής μετακίνησης, το οποίο – έκπληξη! – είναι υβριδικό!

Μετά τη δοκιμαστική του περίοδο στις ασιατικές αγορές, το υβριδικό RayZR έρχεται και στην Ευρώπη και τη χώρα μας.

Το Yamaha RayZR είναι ένα μικρών διαστάσεων, χαμηλού ύψους και βάρους, εύχρηστο, προσιτό σε κάθε σωματότυπο σκούτερ, που απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες και αναβάτριες χωρίς μεγάλη εμπειρία στους δύο τροχούς.

Απευθύνεται σε αρχάριους και αρχάριες που αναζητούν ένα οικονομικό δίτροχο, το οποίο δεν οδηγείται δύσκολα και συνάμα διαθέτει αξιοπιστία, απλότητα, ξεχωριστή εμφάνιση και φυσικά χαμηλή τιμή, είναι δηλαδή ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη.

Το Yamaha RayZR προσφέρει μια “δική” του, διαφορετική από τα υπόλοιπα, δυναμική και πρωτότυπη εξωτερική σχεδίαση που έχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής, ενώ είναι εφοδιασμένο με έναν οικονομικό κινητήρα Blue Core 125 cc προδιαγραφών Euro 5, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση, έτσι ώστε να πετυχαίνει καλύτερες επιταχύνσεις και φυσικά οικονομία καυσίμου.

Με βάρος μόλις 99 κιλά, το RayZR είναι το ελαφρύτερο σκούτερ στη μεγάλη γκάμα της Yamaha. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ιδιαίτερα ευέλικτο στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης και διαθέτει χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κράνος, ψώνια ή μικροπράγματα.

Παράλληλα, το φιλικό προς το περιβάλλον” σύστημα Start & Stop του κινητήρα του RayZR σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το σκούτερ σταματά στο φανάρι, βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 4%, ενώ η καινοτόμος νέα γεννήτρια Smart Motor εξασφαλίζει αθόρυβη εκκίνηση του κινητήρα.

Στην Ελλάδα το Yamaha RayZR μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (υπό προϋποθέσεις) και διαθέτει τη φημισμένη αξιοπιστία Yamaha, όπως κι ένα ευρύ δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρίας.

Το νέο υβριδικό σκούτερ της Yamaha θα διατεθεί στην αγορά μέσα στην επόμενη χρονιά σε ανταγωνιστική τιμή, προσφέροντας στους αναβάτες των πόλεων μια συμφέρουσα λύση στον τομέα της γρήγορης και οικονομικής μετακίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Yamaha RayZR που θα διατεθεί σε δύο χρώματα (κόκκινο και μαύρο) θα έχουμε εντός των επόμενων εβδομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X