fbpx

Yamaha Neo’s+Dual Battery: Μείωση τιμής 400€!

Ακόμα χαμηλότερη τιμή

Η Yamaha δίνει ένα ακόμα κίνητρο για την απόκτηση του μοναδικού ηλεκτροκίνητου σκούτερ Yamaha Neo’s Dual Battery (με δύο μπαταρίες), σε μειωμένη τιμή κατά 400 ευρώ .

Η δυναμική κίνηση της Yamaha να μπει στο χώρο των ηλεκτρικών σκούτερ έχει ονοματεπώνυμο και ονομάζεται Neo’s και Neo’s Dual Battery, το πρώτο με μία και το δεύτερο με δύο μπαταρίες κάτω από τη σέλα του.

H έκδοση Neo’s Dual Battery, διαθέτοντας δύο μπαταρίες, χαρίζει μεγαλύτερη αυτονομία, καλύπτοντας έτσι και τις πιο πολύωρες αστικές μετακινήσεις.

Το Neo’s Dual Battery είναι εξοπλισμένο με δύο φορητές/αποσπώμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah, που μπορούν να φορτιστούν είτε πάνω στο σκούτερ χωρίς να αφαιρεθούν, είτε να αφαιρεθούν ( ζυγίζουν 8kg η κάθε μια) και να μεταφερθούν για ευκολότερη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο/δουλειά.

Επιπλέον το Neo’s Dual Battery Limited εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο κινητήρα (ονομαστική ισχύς: 2,3 kW) και τους μεγαλύτερους τροχούς (13’’ / 13’’) στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι δύο μπαταρίες του NEO’s Dual Battery προσφέρουν αυτονομία για έως και 68 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής WMTC Class 1 σε λειτουργία STD, με πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C.


Η νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής του Neo’s Dual Battery ορίζεται στα 3.675, από τα 4.420€ που ήταν πριν, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» κατεβαίνει κοντά στις 2.500€!

Παράλληλα μειώθηκε και η τιμή του “απλού” Neo’s, από τις 3.985, στις 3.240 ευρώ, τιμή που μειώνεται χαρακτηριστικά μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» στον παρακάτω σύνδεσμο: kinoumeilektrika2.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες: www.yamaha-motor.eu/gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ