fbpx

Yamaha NEO’s: Οδηγήστε το νέο ηλεκτρικό σκούτερ σε όλη την Ελλάδα!

Πανελλαδικά Τest Ride του νέου ηλεκτρικού σκούτερ της Yamaha

Με το σύνθημα “Neo’s Ride The Future” η Yamaha δίνει  από τον Ιούνιο την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους σε όλη την Ελλάδα να οδηγήσουν το μοναδικό ηλεκτρικό σκούτερ της εταιρίας, το NEO’s Dual Battery.

Το Yamaha NEO’s Dual Battery είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο σκούτερ της Yamaha που ήρθε στην Ευρώπη και είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες.

H Yamaha, του Ομίλου Μοτοδυναμική, και οι συνεργάτες της, διοργανώνουν ένα μεγάλο test ride event, με αφορμή το μοναδικό Yamaha NEO’s Dual Battery και την είσοδό του στην ελληνική αγορά.

Kομψό σε σχεδίαση, με δυο προβολείς στην ποδιά του χαρακτηριστικού σχήματος, με επίπεδο πάτωμα, αλλά και μικρές διαστάσεις και βάρος που του χαρίζουν ευχρηστία και ευελιξία μέσα στην πόλη, στην οποία καλείται να εξυπηρετήσει τον αναβάτη ή την αναβάτριά του.


H έκδοση NEO’s Dual Battery Limited με δύο μπαταρίες προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στην πολύωρη αστική μετακίνηση.

Το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah, που μπορούν να φορτιστούν είτε πάνω στο σκούτερ, είτε να αφαιρεθούν (8 κιλά ζυγίζει η κάθε μια) από αυτό και να μεταφερθούν για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή το γραφείο.

Επιπλέον το NEO’s εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο κινητήρα, με ονομαστική ισχύ 2,3 kW και τροχούς διαμέτρου 13 ιντσών μπροστά και πίσω.

Οι δύο μπαταρίες του NEO’s Dual Battery προσφέρουν αυτονομία για έως και 68 χιλιόμετρα, με τη μέθοδο WMTC Class 1, σε λειτουργία STD, με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, σε θερμοκρασία 25°C.


Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του NEO’s Dual Battery Limited ανακοινώθηκε στα 4.420€, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» κατεβαίνει στα 2.945€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον επίσημο συνεργάτη Yamaha της περιοχής τους και να κλείσουν ραντεβού για ένα test ride του νέου Yamaha NEO’s.

Περισσότερες πληροφορίες για τα test ride: www.yamaha-motor.eu/gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Yamaha NEO’s: www.yamaha-motor.eu/gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ