fbpx

Yamaha: Πανευρωπαϊκή διάκριση για τον Έλληνα μηχανικό της Yamaha

Μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα μηχανικό

Ο Γιώργος Κόντες, μηχανικός της Σπηλιώτης ΑΕ και του δικτύου της Yamaha Ελλάδας, του ομίλου Μοτοδυναμική , κατέκτησε την πρώτη θέση στο European Technician Grand Prix 2023.

Ο Γιώργος Κόντες, κατέκτησε την πρώτη θέση στο European Technician Grand Prix (ETGP) 2023, που διοργάνωσε η Yamaha Motor Academy από τις 9-10 Μαΐου 2023 στα κεντρικά γραφεία της της Yamaha Motor Europe, στην Ολλανδία.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η παροχή κινήτρου προς το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha να βελτιώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους έτσι ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να προσφέρουν την γνήσια εμπειρία Yamaha στους πελάτες τους, δείχνοντάς τους παράλληλα την σημασία που έχουν στον κόσμο της Yamaha.


Ο διαγωνισμός European Technician Grand Prix (ETGP) διεξάγεται σε ετήσια βάση και έχει στόχο την ανάδειξη του καλυτέρου τεχνικού από τους Επίσημους Συνεργάτες Yamaha στην Ευρώπη, ενώ αποτελεί το επόμενο στάδιο του αντίστοιχου τοπικού διαγωνισμού National Technician Grand Prix (NTGP) που πραγματοποιήθηκε σε τοπικό επίπεδο.

Ο κος Κόντες, κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό και με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία από τον τεχνικό εκπαιδευτή της Yamaha Ελλάδος, Νίκο Προκόπη, θα εκπροσωπήσει, μαζί με τους άλλους δύο νικητές του διαγωνισμού, την Yamaha Motor Europe στο Global Ceremony for National/Regional Tech GP Champions που θα λάβει μέρος στις 24 Οκτωβρίου 2023 στην Ιαπωνία.


Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, δοκιμάζονται στις τεχνικές γνώσεις και βασικές δεξιότητές τους αναφορικά με τη σωστή χρήση των συστημάτων πληροφορικής και τεχνικής τεκμηρίωσης των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Yamaha, καθώς και τις διαγνωστικές δεξιότητες με τη χρήση γενικών και ηλεκτρικών εργαλείων, και του Διαγνωστικού εργαλείου Yamaha (YDT).

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε μία θεωρητική εξέταση και έξι εργασίες πρακτικής με διαφορετικούς κινητήρες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αξιολογούνται από διαφορετικούς τεχνικούς εκπαιδευτές από τις συμμετέχουσες χώρες. Τα βραβεία παραδόθηκαν στους νικητές από τον Πρόεδρο της Yamaha Ευρώπης, Eric de Seynes.

H Yamaha Motor Academy, αποτελεί έναν θεσμό ειδικά σχεδιασμένο με στόχο να βελτιώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που διαθέτει το καταρτισμένο προσωπικό του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επίσημων Συνεργατών και συνεργείων service της Yamaha.

Η Yamaha Motor Academy προσφέρει στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σχετικά με επιχειρηματικά και τεχνικά ζητήματα, καθώς και ευκαιρίες ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.


Το European Technician Grand Prix αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο απόδειξης της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η Yamaha και το Επίσημο Δίκτυό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ