fbpx

Vmoto APD Concept: Με σχεδίαση Pininfarina!

Με τη βοήθεια των Ιταλών και του αέρα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει η VMoto πρωτότυπο σκούτερ σε έκθεση, θέλοντας έτσι να δηλώσει την εμπλοκή της με τοn χώρο των ηλεκτρικών δίτροχων, αλλά και την “κινητικότητά” της που δεν περιορίζεται στις γνωστές φόρμες και στα μοντέλα παραγωγής. Το Vmoto APD Concept είναι ένα πρωτότυπο σκούτερ που παρουσιάστηκε στο τελευταίο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνου

Η VMoto, συνεχίζοντας την συνεργασία της με τo Centro Stile Pininfarina, παρουσίασε φέτος σε πιο εξελιγμένη μορφή το σκούτερ που είχαμε δει πέρσι, σαν πρόπλασμα, στο ίδιο σαλόνι του Μιλάνου.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της EICMA 2023, η VMoto παρουσίασε το νέο concept ηλεκτροκίνητο σκούτερ που ονομάζεται APD Concept, και το οποίο, σύμφωνα με την VMoto, αποτελεί μια ματιά στην μελλοντική γκάμα της, άρα εμμέσως δηλώνει πως σκοπεύει να το βγάλει και στην παραγωγή μέσα στον επόμενο, ή τον μεθεπόμενο χρόνο.

Όταν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη φορά που η Vmoto – Super Soco θα μπαίνει στο χώρο των ηλεκτρικών maxi scooter.

Η Vmoto αποφάσισε για εμπιστευθεί το Centro Stile di Pininfarina, με το APD να αναγάγει την αεροδυναμική σε πρώτη προτεραιότητα, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερες επιδόσεις συνολικά.

Η αεροδυναμική του σκούτερ εξελίχθηκε μέσα στην ιδιωτική αεροδυναμική σήραγγα του οίκου Pininfarina, δημιουργώντας μια σύνθεση διαφόρων πλαστικών επιφανειών που συνδυάζονται με ζωντανά χρώματα.

Η σχεδίαση του σκούτερ κινείται κυρίως στον οριζόντιό του άξονα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας: “τονίζεται από τους προβολείς LED” ενώ για την ολοκλήρωση της φόρμας του ΑΡD χρησιμοποιούνται στοιχεία που είχε παρουσιάσει ο Pininfarina στο παρελθόν πάνω σε σπορ αυτοκίνητα.

Ο Graziano Milone, Πρόεδρος της Vmoto International, σχολίασε για το APD Concept: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο APD Concept στην EICMA 2023, τη σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλετών στον κόσμο”.

Η συνεργασία με μια ιστορική εταιρία όπως η Pininfarina είναι πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την εταιρεία μας και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό: ένα σκούτερ που δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και καινοτόμο και προσανατολισμένο στις επιδόσεις, συνδυάζοντας την ηλεκτρική τεχνολογία της Vmoto με τον ιταλικό σχεδιασμό του Pininfarina”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X