fbpx

Super Soco CPΧ: Μείωση τιμής μέχρι τα 3.138€!

Πιο προσιτό από ποτέ το δημοφιλέστερο σκούτερ της Super Soco

H Motoway Καμπράνης Α.Ε, αντιπροσωπεία της Super Soco στην Ελλάδα,  ανακοινώνει τις νέες μειωμένες τιμές για το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό σκούτερ της εταιρίας, το Super Soco CPX.

H μείωση τιμής του best seller της Super Soco έρχεται σε μια περίοδο που τα ηλεκτρικά σκούτερ γνωρίζουν τη μεγαλύτερη ζήτησή τους από ποτέ άλλοτε.

Πολύ κομψό σε εμφάνιση, το Super Soco CPX που θυμίζει περισσότερο μοντέρνο συμβατικό σκούτερ και όχι ηλεκτρικό, ξεφεύγει αισθητικά από τον ανταγωνισμό, τονίζοντας την αισθητική του μπροστινού του τμήματος, το οποίο είναι“τετραγωνισμένο”, με μικρά προβολάκια και ψηλή ζελατίνα.

Το Super Soco Style Center, το τμήμα σχεδίασης της εταιρίας, έχει κάνει σπουδαία δουλειά φέρνοντας στο προσκήνιο μια σιλουέτα που δίνει έμφαση στην καινοτομία και ταυτόχρονα διατηρεί μια φιλική και οικεία εμφάνιση.

Παρότι η ποδιά του Super Soco CPx επεκτείνεται προς τα πάνω, το πίσω μέρος παραμένει αντίθετα χαμηλά στο έδαφος, όπως και η σέλα δύο τμημάτων – ένα για κάθε επιβαίνοντα.

Επίσης το πίσω μέρος του πλαισίου απαρτίζεται από εμφανείς σωλήνες που τελειώνουν στην ουρά του CPx, προσδίδοντάς του μια όψη ευρωστίας.

Το Super Soco CPx διαθέτει χώρο για δύο μπαταρίες 60 Volt / 45 Ah – η δεύτερη προαιρετική που διατίθεται σε ειδική τιμή – και μπορεί να λειτουργεί παράλληλα. Με αναβάτη 90 κιλών οι δυο μπαταρίες πετυχαίνουν αυτονομία 140 χλμ., με ταχύτητα 45 χλμ / ώρα.

Οι μπαταρίες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν για επαναφόρτιση σε μια κοινή οικιακή πρίζα μέσα σε 3,5 ώρες. Έχουν εγγύηση 3 ετών και μπορούν να υποβληθούν σε 1.200 κύκλους φόρτισης χωρίς προβλήματα.

Το CPx δεν φοβάται τις συγκρίσεις με ένα συμβατικό 125, αφού φτάνει μια μέγιστη ταχύτητα 90 km/h, κι αυτό με γραμμική απόδοση που ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης δεν μπορεί να πετύχει.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας παρέχει 4000 Watt (5,4 hp) και εξαιρετική ροπή εκκίνησης, 171 Nm.

Παρά το γεγονός ότι είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό, ο κινητήρας δεν εμποδίζει την αφαίρεση του τροχού.

Η ζάντα αφαιρείται πανεύκολα – μέσω ενός έξυπνου συστήματος – μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, κι έτσι για πρώτη φορά σε σκούτερ, και ειδικά ηλεκτρικό, η αλλαγή ελαστικού γίνεται παιχνίδι.

Μπροστά υπάρχει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι και πίσω μονό αμορτισέρ, τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά. Για λόγους άνεσης και σταθερότητας υπάρχει μπροστά 16άρης τροχός, ενώ πίσω συναντάμε έναν τροχό 14 ιντσών.

Τα φρένα του CPx είναι δισκόφρενα διαμέτρου 180 mm και στους δύο τροχούς, με συνδυασμένη πέδηση για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ένα κουμπί στο τιμόνι επιτρέπει στον κινητήρα να περιστρέφεται προς τα πίσω, κι έτσι το σκούτερ κάνει όπισθεν, διευκολύνοντας τους ελιγμούς όταν είναι σταματημένο.

Υπάρχει επίσης αποθηκευτική θήκη δύο λίτρων για τη μεταφορά μικροαντικειμένων και υποδοχή 12 V για επαναφόρτιση κινητού τηλεφώνου.

Η Super Soco προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει τη σύνδεση του σκούτερ με smartphone και cloud, παρέχοντας πολλές πληροφορίες.

Η νέα τιμή του Super Soco CPx κατεβαίνει από 4.565€ σε 4.140€ για το μοντέλο με την (μονή μπαταρία), ενώ με την επιδότηση μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά” η τιμή διαμορφώνεται στα 3.138€.

Για το μοντέλο με την (διπλή μπαταρία) η τιμή από 6.070€ μειώθηκε στα 5.475€ και με την επιδότηση διαμορφώνεται στα 3.875€.

Το Super Soco CPx διατίθεται και σε 5 νέα διαφορετικά χρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες: vmotosoco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ