fbpx

Super Soco F01: Ήρθε στην Ελλάδα – Ανακοίνωση τιμής

Καλλίγραμμο και αποδοτικό

Δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση του Μιλάνου τον Νοέμβριο του προηγούμενου χρόνου και τώρα, λίγους μήνες μετά,  φτάνει στη χώρα μας το όμορφο ηλεκτρικό σκούτερ Super Soco F01 με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή όποιου το κοιτάζει, είναι φυσικά η πολύ προσεγμένη, φουτουριστική εμφάνιση με τη συγκρατημένη επιθετικότητα.

 

Είναι εμφανής ο ευρωπαϊκός σχεδιασμός του (βλ. Ιταλία) και για το λόγο αυτό το σκούτερ ακολουθεί και τα “ευρωπαϊκά στάνταρ”, αυτά που προτιμούν οι σκουτερίστες σε αυτή την ήπειρο, δηλαδή το επίπεδο πάτωμα και τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου.

 

 

Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο το σωληνωτό τμήμα που στηρίζεται στο πλαίσιο και είναι εμφανές στην άκρη της ποδιάς.

Πρόκειται για κάτι που και πρωτότυπο είναι, αλλά και λειτουργικό, αφού θα προστατεύσει τα άκρα του πατώματος σε περίπτωση πτώσης. Το συνολικό βάρος του Super Soco F01 δεν ξεπερνάει τα 110 κιλά και το ύψος σέλας τα 790mm, ενώ η εργονομία του είναι σχεδιασμένη ώστε να φιλοξενεί και τα ψηλότερα αναστήματα.

 

 

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι 2.000W, η τελική ταχύτητα ανακοινώνεται στα 45 km/h και η αυτονομία στα 80 χιλιόμετρα με μια φόρτιση της αποσπώμενης μπαταρίας των 60v και των 45ah. Η πλήρης φόρτισή της επιτυγχάνεται σε 3,5 ώρες με χρήση ταχυφορτιστή. Η μπαταρία έχει εγγύηση τριών ετών.

Ο αναβάτης έχει 3 επιλογές οδήγησης, με την πληροφόρηση του να έρχεται μέσω μιας οθόνης LCD, που διαθέτει Smartphone App. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι Full LED.

Δισκόφρενα υπάρχουν και στους δύο τροχούς, ενώ ο πίσω είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να αφαιρείται πολύ εύκολα σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή ελαστικού.

Όποιος θέλει να αποκτήσει αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ,  το Super Soco προσφέρεται  με 0% προκαταβολή και σε έως 24 άτοκες δόσεις, μέχρι το τέλος του 2023. Δυνατότητα τραπεζικής χρηματοδότησης με αποπληρωμή έως 60 δόσεις.

Το Super Soco F01 διατίθεται σε 4 χρωματισμούς: Μαύρο Ματ, Λευκό, Μπλέ, Σιέλ, έχει 2 χρόνια εγγύηση και η τιμή του ανακοινώθηκε στα 3.165 €.

Περισσότερες πληροφορίες: Motoway, Λεωφόρος Αλίμου 76 στην Αθήνα και Γιαννιτσών 59 στη Θεσσαλονίκη. Τηλ: 216 100 4229 | 2310515557 E-mail: [email protected] , vmotosoco.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ