fbpx

Keeway E-ZI Hypervolt: Mε το βλέμμα στο μέλλον

Αντίστοιχο ενός συμβατικού 125 cc

Δυναμικά μπαίνει η Keeway στην ηλεκτροκίνηση, παρουσιάζοντας ένα φουτουριστικής σχεδίασης, υπερμοντέρνο ηλεκτρικό σκούτερ. Είναι το νέο E-ZI Hypervolt, σχεδιασμένο για απαιτητική αστική χρήση.

Μεγάλο σχεδιαστικό βήμα για την Keeway αποτελεί το E-ZI Hypervolt.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση συνδυάζεται και με αρκετά μεγάλες διαστάσεις και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, αλλά και έναν δεύτερο στο τούνελ, ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη.

Εκτός των άλλων, το σκούτερ είναι εξοπλισμένο με σύστημα πέδησης CBS (συνδυασμένα) στα φρένα που είναι δισκόφρενα μπροστά και πίσω, οθόνη TFT, keyless σύστημα εκκίνησης, αλλά και συναγερμό και παροχή ρεύματος USB για φόρτιση συσκευών.

Το Keeway E-ZI Hypervolt κινείται από ηλεκτροκινητήρα 4 Κw με μέγιστη ισχύ 8 Kw (10,8 ίπποι), που είναι αντίστοιχη με ένα συμβατικό σκούτερ 125cc. Σύμφωνα με την Keeway η τελική ταχύτητα φτάνει τα 100 km/h.

Διαθέτει δύο μπαταρίες λιθίου των 30Ah, οι οποίες δίνουν αυτονομία 125 χιλιομέτρων (με ταχύτητα 45 km/h).

Το Κeeway E-ZI Hypervolt έχει ύψος σέλας 790mm, που είναι το “όριο” για τα χαμηλότερα αναστήματα και βάρος μόλις 100 κιλών, παρότι ο όγκος και οι διαστάσεις του προκαταβάλλουν για πιο πολλά κιλά. 

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το εντυπωσιακό αυτό, εμπνευσμένης σχεδίασης, ηλεκτρικό σκούτερ που κάνει την ηλεκτροκίνηση ακόμα πιο γοητευτική, αλλά και για το πότε θα φτάσει στην ελληνική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X