fbpx

Keeway E-Zi Mini: Απλό, ηλεκτρικό και οικονομικό

Εύκολο και οικονομικό μίνι σκούτερ

Ένα πραγματικό “μίνι” ηλεκτρικό σκούτερ, απλό σε κατασκευή, λιτό στην εμφάνισή του, που σε προδιαθέτει για την εύκολη χρήση και χειρισμό του. Το ελαφρύ ηλεκτροκίνητο σκούτερ της Keeway λέγεται E-Zi Mini και εύστοχα μεταφράζεται σαν το “Εύκολο-Μίνι”.

Η συνταγή είναι απλή: το Keeway E-Zi Mini δεν φοράει πάνω του τίποτε περιττό, περιορίζεται στα βασικά, θυμίζοντας έντονα τα μικρά μοτοποδήλατα της δεκαετίας του ’70 και του ’80, εκείνα με τους δίχρονους 50άρηδες τροχούς και τα πετάλια.

Μόνο που τώρα στη θέση του συμβατικού κινητήρα υπάρχει ένας “καθαρός” ηλεκτροκινητήρας.

Η απόδοσή του είναι 1kW (1.34 hp), που τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου 48 V/2- Ah. Η αυτονομία του πετυχαίνει τα, “λογικά” για απλές μετακινήσεις πόλης, 60 χιλιόμετρα.

Ο κινητήρας διαθέτει δύο riding mode: Eco και Power.

Το Keeway E-Zi Mini πετυχαίνει τελική ταχύτητα 45 km/h, γι’ αυτό και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδήλατου (ΑΜ), αλλά και με δίπλωμα αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις.

Οι τροχοί του είναι διαμέτρου 14 ιντσών, υπάρχει δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό, τα φώτα είναι τεχνολογίας LED και υπάρχει παροχή φόρτισης USB.

Το βάρος του E-Zi είναι ιδιαίτερα χαμηλό στα 55 κιλά.

Το Keeway E-Zi Mini είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε τρεις χρωματισμούς (Λευκό, Κόκκινο και Μπλε) με τιμή από 1.175 ευρώ μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Περισσότερες πληροφορίες:  motoway.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ