fbpx

KEEWAY ZAHARA 125i: Απλά… κλασικό

Μικρό, κομψό, φιλικό και ιδανικό για την πόλη

Ένα από τα συμπαθέστερα κλασικά σκούτερ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με κομψές γραμμές και τιμή που δεν ξεπερνά τα 1.770 ευρώ. Είναι το Keeway Zahara 125 και διατίθεται σε τρία χρώματα.

Tο Keeway Zahara 125 είναι ένα εύχρηστο και βολικό σκούτερ το οποίο διαθέτει αυτή την ιδιαίτερη σχεδίαση που δύσκολα θα βαρεθεί κάποιος ή κάποια.

Παράλληλα, λόγω του περιορισμένου όγκου και βάρους του, είναι ιδανικό για χαμηλότερα αναστήματα και αρχάριους.

Ξεκινώντας από το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του που είναι η εμφάνιση, θα δούμε στους δυο χρωματισμούς του λευκού η σέλα να είναι διαφορετικού χρώματος (καφέ), όπως και τα εσωτερικά καπάκια της ποδιάς και το δάπεδο προσφέροντας έτσι μια κλασική διχρωμία.

Ο προβολέας είναι μονός και πάνω στο τιμόνι, πίσω από αυτόν υπάρχει ο πίνακας οργάνων με αναλογικά όργανα ένα ταχύμετρο κι ένας δείκτης βενζίνης.

Η ποδιά – που διαθέτει την απαραίτητη “γραβάτα” και γρίλιες των κλασικών σκούτερ – είναι αρκετά ψηλή και τόσο πλατιά ώστε να προστατεύει τα πόδια του αναβάτη και να μη χαλάει τη συνολική σχεδίαση.

Χαρακτηριστικά στο Keeway Zahara 125 είναι τα “τετραγωνισμένα” πλαϊνά-οπίσθια καπάκια, τα οποία τελειώνουν σε μια καλλίγραμμη ουρά κι ένα όμορφο οπίσθιο φωτιστικό σώμα.

Το Keeway Zahara 125 κινείται από έναν τετράχρονο, μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα με δύο βαλβίδες που αποδίδει 8 ίππους στις 7.500 rpm.

Εύχρηστο και πολύ χρήσιμο είναι το επίπεδο δάπεδο που διευκολύνει την “επιβίβαση-αποβίβαση”, ενώ οι μικροί τροχοί του το κάνουν ευέλικτο στην πόλη. Δώδεκα ιντσών είναι ο μπροστινός και δέκα ιντσών ο πίσω κι αμφότεροι φορούν δισκόφρενα (συνδυασμένα με CBS).

Η χαμηλή σέλα στα 725 μόλις χιλιοστά και το χαμηλό βάρος των 107 κιλών θα κάνουν το σκούτερ φιλικό, ιδανικό για διαδρομές μέσα σε πολυσύχναστες πόλεις… και όχι μόνο.

Η τιμή του Zahara 125 είναι 1.770 ευρώ και η αντιπροσωπεία Motoway το προσφέρει με ευνοϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες: MOTOWAY ΑΕ, Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη, 2310-515557, greece.keeway.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ