fbpx

e-Zi Blueshark R1 2022: Νέα μάρκα από την Keeway

Το έξυπνο, υπερ-εξοπλισμένο ηλεκτρικό

Mε την εγγύηση της Keeway παρουσιάζεται μια νέα σειρά ηλεκτρικών σκούτερ που λανσάρεται με το όνομα e-Zi. Ένα πρωτότυπης σχεδίασης ηλεκτροκίνητο σκούτερ παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Blueshark R1, το οποίο συγκεντρώνει διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία.

eZi by Keeway – αυτή είναι η νέα εταιρία ηλεκτρικών σκούτερ και το όνομά της τα λέει όλα: eZi θα λέγεται – η Keeway θα το κατασκευάζει.

Υπενθυμίζουμε ότι η Keeway ανήκει στο μεγάλο γκρουπ εταιριών της QianJiang Motor, στην οποία ανήκει επίσης και η ιταλική Benelli.

Το eZi Blueshark R1 είναι ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ με τροχούς μεσαίας διαμέτρου 12 ιντσών, το οποίο παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα 3000 kW ισχύος 4 ίππων (3 kW), κι από μια μπαταρία λιθίου 48 V-30 Ah. Σύμφωνα με την εταιρία, η αυτονομία φτάνει τα 160 χιλιόμετρα, με την τελική ταχύτητα να ανακοινώνεται στα 80 km/h.

Πέρα από την “ισχυρή” έκδοση θα υπάρχει και μια πιο απλή, με μέγιστη ισχύ 1500 kW και τελική ταχύτητα 45 km/h, έτσι ώστε να εμπίπτει στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων ΑΜ.

Το e-Zi by Keeway Blueshark R1 φοράει δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Τα ελαστικά είναι διαστάσεων 100/90 μπροστά και 120/70 πίσω.

Είναι όμως ο εντυπωσιακός εξοπλισμός που κάνει το σκούτερ να ξεχωρίζει, όπως η εκκίνηση με δακτυλικό αποτύπωμα, οι κάμερες μπροστά και πίσω, αλλά και ραντάρ (!), όπως και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια μεγάλη οθόνη 10 ιντσών με πλήθος πληροφοριών και ενδείξεων, αλλά και ενημερώσεων.

Θα υπάρχει και φθηνότερη έκδοση του Blueshark που δεν θα είναι εφοδιασμένη με κάμερες και ραντάρ.

Τα σκούτερ της Keeway αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία Motoway-Kαμπράνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ