fbpx

Keeway, E-zi, Hi Blueshark: Νέα μοντέλα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Νέα μοντέλα, νέες γραμμές, νέοι δρόμοι

Η Motoway-Καμπράνης ΑΕ παρουσιάζει στην Έκθεση που πραγματοποιείται στο Κλειστό Φαλήρου – Tae Kwon Do, από χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου, έως και την Κυριακή 2 Απριλίου, τα νέα μοντέλα σκούτερ των εταιριών που αντιπροσωπεύει, δηλαδή των Keeway, Super Soco, Ecooter, Ezi και Η1 Blueshark, αλλά και των μοτοσυκλετών της Benelli

Με άφθονα νέα μοντέλα έρχεται η Benelli στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Αθήνας – με δυο ολοκαίνουργια μοντέλα παραγωγής και τρία ακόμα εντυπωσιακά πρωτότυπα, τα οποία αποτυπώνουν και όλη τη νέα σχεδιαστική και κατασκευαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η εταιρία του Πέζαρο στο μέλλον.

Tα περίπτερα της Super Soco, Benelli, Keeway και Ecooter της Motoway-Kαμπράνης ΑΕ

Κατ’ αρχάς, έχουμε το νέο παπί Benelli RCX 185 σε τρεις χρωματισμούς, το οποίο διαθέτει καλή ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακή σχεδίαση/γραφικά και τιμή κάτω από 3.000 ευρώ.

Βenelli RCX 185

To RCX μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των super παπιών, επιδεικνύοντας μοναδικά στοιχεία, όπως ανάποδο πιρούνι και τεχνολογία τριών μπουζί στον υγρόψυκτο κινητήρα του, με τον ιδιαίτερα επικλινή (όπως είδαμε από κοντά) κύλινδρο.

Keeway Fact X 125

Στο περίπτερο της Keeway τα δυο 125άρια για αρχαρίους, αλλά και κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου, τα XLight 125 και το ολοκαίνουργιο σκούτερ Fact X 125, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση.

H1 Blueshark

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 μπορείτε να δείτε επίσης τα νέα ηλεκτρικά σκούτερ E-ZI Mini T Pro, Citi 2HS και Citi Duty 2HS, αλλά και το “προχωρημένο” σχεδιαστικά (βλ. “τετραγωνισμός” αντί για καμπύλες και αιχμές) το H1 Blueshark.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ