fbpx

Keeway Blueshark R80 Lite: Λανσάρισμα και τιμή

80 km/h τελική, 120 χιλιόμετρα αυτονομία

Η Keeway λανσάρει το ηλεκτρικό σκούτερ Blueshark R80 Lite μέσω της αντιπροσωπείας της στην Ελλάδα, Motoway, το οποίο παρουσιάζουμε σήμερα με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τη διαθεσιμότητα και την τιμή του

Το Blueshark R80 Lite χαρακτηρίζεται από κομψή αισθητική και είναι ένα σκούτερ που προορίζεται φυσικά για αστική χρήση.

Οι διαστάσεις του είναι μικρές και το σύνολο στο δρόμο είναι ευκίνητο και γρήγορο. Αυτό του επιτρέπει να αντιμετωπίζει εύκολα ακόμη και απότομες κλίσεις των δρόμων (μέχρι και 28°), ενώ η μέγιστη ταχύτητα είναι 80 km/h.

Ο προβολέας είναι ενσωματωμένος με την ποδιά, ενώ η οπίσθια φωτιστική μονάδα ταιριάζει με το μίνιμαλ στυλ του σκούτερ.

Το σκούτερ κινείται από ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 4400 W (3kW – 4,08 ίπποι) και δυνατότητα μέγιστης ισχύος στα 5 kW (6,8 ίπποι).

Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες βρίσκονται κάτω από τη σέλα και προσφέρουν συνολική χωρητικότητα 30 Ah.

Το σκούτερ, ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσει και τροφοδοτούμενο από μία μόνο μπαταρία, ενώ η δεύτερη ενεργοποιείται για να αυξήσει περαιτέρω την αυτονομία έως και 120 χιλιόμετρα. Η επαναφόρτιση των μπαταριών γίνεται μέσα σε 7 ώρες.

Το Keeway Blueshark R80 Lite ανήκει στην κατηγορία A1 και μπορεί να οδηγηθεί με το αντίστοιχο δίπλωμα μοτοσυκλέτας (μέχρι 125 κυβικά), αλλά και αυτοκινήτου, υπό προϋποθέσεις πάντοτε.

Τα φρένα είναι δίσκοι μπροστά και πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, ενώ οι τροχοί είναι διαμέτρου 12 ιντσών.

Υπάρχει επίσης χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, πρακτική θύρα USB, αντικλεπτικός συναγερμός με GPS και ανάφλεξη χωρίς κλειδί (keyless) μέσω του smartphone σας (με την εφαρμογή Blueshark APP), αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα και επίπεδο πάτωμα με γάντζο για πρόσδεση μικρο-αντικειμένων.

Τα χειριστήρια στο τιμόνι είναι εργονομικά και η μεγάλη οθόνη οργάνων παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το σκούτερ Blueshark R80 Lite είναι άμεσα διαθέσιμο από το δίκτυο συνεργατών της Motoway και η τιμή που ανακοινώθηκε, στα 3.450 €, αφορά το μοντέλο με την διπλή μπαταρία 48V/30Ah

Περισσότερες πληροφορίες: motoway.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X