fbpx

YAMAHA ΤΜΑΧ 530 SX Sport Edition 2018: Ακόμα πιο Σπορ

ΤΜΑΧ… σπορ σπέσιαλ

Mε την ειδική έκδοση Yamaha TMAX 530 SX Sport Edition του 2018 το δημοφιλές maxi scooter ψηλαφίζει τις σπορ ρίζες του. Με σπέσιαλ λεπτομέρειες, τελικό εξάτμισης Akrapovic και τιμή 13.800 ευρώ.

Η γκάμα των κορυφαίων maxi scooter της Yamaha εμπλουτίζεται με μια νέα ειδική έκδοση, δηλαδή μια Sport Edition.

Το μοντέλο στηρίζεται στο SX (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ), το μεσαίο TMAX της γκάμας, το οποίο στην έκδοση Sport Edition του 2018 φοράει σπέσιαλ χρωματισμούς και υψηλής ποιότητας περιφερειακά εξαρτήματα.

Άνοιξη έρχεται, τα λουλούδια ανθίζουν… και η γκάμα των Yamaha TMAX εμπλουτίζεται με ένα νέο μοντέλο.

Μιας και το Yamaha ΤΜΑΧ 530 SX Sport Edition μπαίνει σφήνα κάτω από το τεχνολογικό, υπερεξοπλισμένο, high-end ΤΜΑΧ DX, η οικογένεια έχει πλέον 4 TMAX. Το SX Sport Edition 2018 διατίθεται μόνο σε ασημί ματ χρώμα, έχει μπλε ζάντες και φοράει ένα ανεστραμμένο πιρούνι με χρυσά ανοδιωμένα στελέχη.

Το SX Sport Edition δεν διαθέτει όμως το ηλεκτρικό παρμπρίζ, ή τα θερμαινόμενα γκριπ-σέλα, ούτε την ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση του DX.

Είναι όμως εξοπλισμένο με τις επιλογές λειτουργίας Yamaha D-mode, έχει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω μου TMAX Connect, ενώ φοράει ένα το ιδιαίτερο φινίρισμα στο εσωτερικό της ποδιάς.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του Sport Edition είναι το τελικό της Akrapovic, η sport ζελατίνα και η ελαφριά βάση της πινακίδας.

Η τιμή του Yamaha ΤΜΑΧ 530 SX Sport Edition ανακοινώθηκε (15/3/2018) στα 13.800 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ