fbpx

Kymco, Yadea: Συμμετέχουν στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας με εκπλήξεις

H Kymco μαζί με την Mototrend στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Με το σύνθημα “Έφτασε η ώρα να τα δείτε όλα!” η αντιπροσωπεία της Kymco,η Mototrend, συμμετέχει μαζί με τις υπόλοιπες φίρμες που εκπροσωπεί στην Ελλάδα, στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023. Στα περίπτερα της εταιρίας θα εκτεθούν μοντέλα που δεν έχει ξαναδεί το ελληνικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα έχει την τιμητική της από πλευράς μοντέλων της Kymco αφού θα είναι η πρώτη φορά στην Ευρώπη που παρουσιάζεται το επαναστατικό σπορ Kymco KRV 200, το πρώτο μικρού κυβισμού σκούτερ που διαθέτει ψαλίδι (“μοτοσυκλέτας”) στην πίσω ανάρτηση και μετάδοση με ιμάντα, εκτός των άλλων!

Η άνοιξη της μοτοσυκλέτας είναι μια πραγματικότητα και το όλο γεγονός θα τιμηθεί με την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου!

Η Mototrend SA προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της μοτοσυκλέτας και υπόσχεται να αποζημιώσει όλους όσους επισκεφθούν τα περίπτερα των εταιριών που αντιπροσωπεύει, δηλαδή των Kymco, Voge, Yadea και TGB.

Μεγάλη ατραξιόν του περιπτέρου της Kymco θα είναι το ολοκαίνουργιο AK 550 Premium, ενώ η έκπληξη της έκθεσης θα είναι, όπως είπαμε παραπάνω, το πολυαναμενόμενο, πολύ ενδιαφέρον σκούτερ KRV 200.

Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) η Mototrend SA θα σας αποκαλύψει μοντέλα που δεν έχετε ξαναδεί, όπως για παράδειγμα:

  • Τα Adventure On/Off Voge 900DS και 525DSX, το δικύλινδρο modern classic Voge 350AC και το mini street fighter Voge 125R

  • Tα δικύλινδρα mega scooter Kymco AK 550 Premium και CV3, καθώς και το επαναστατικό Kymco KRV 200, ένα sport scooter με μοναδικά χαρακτηριστικά.
  • To θηριώδες ATV 1000LTX EPS της TGB
  • Μια νέα υπερπλήρη γκάμα 100% ηλεκτρικών μοντέλων της Yadea, της No 1 εταιρίας στον κόσμο στο είδος!

Παρόντα φυσικά θα είναι τα νέα μοντέλα 2023 όλων των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, με μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ATV σε πλήρη απαρτία, έτσι ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Ωράριο λειτουργίας

Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 14.00 – 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 21.00

Πρόσβαση στην Έκθεση

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ