fbpx

Kymco AK 550 Premium: Ήρθε! – Τιμή στην Ελλάδα

Ανανέωση, ενδυνάμωση και πρωτιές παγκοσμίως

Ένα από τα κορυφαία σκούτερ της αγοράς διεθνώς, ανανεώνεται και “δυναμώνει”, προσθέτοντας εξοπλισμό ασφαλείας της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Ο κόσμος των mega scooter καλωσορίζει το Kymco ΑΚ 550 Premium, το μοναδικό στον κόσμο με αδρανειακή μονάδα μέτρησης και Cornering ABS! Το δικύλινδρο σκούτερ με το αλουμινένιο πλαίσιο έφτασε στην Ελλάδα και η τιμή του ανακοινώθηκε στις 11.990€.

Tο Kymco AK 550 Premium θα συγκεντρώσει αναμφίβολα το ενδιαφέρον των αναβατών που απαιτούν μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά παράλληλα με κορυφαίο εξοπλισμό και τη χρηστικότητα ενός σκούτερ.

To νέο Kymco AK 550 Premium μοντέλο του 2023 διαθέτει ηλεκτρονικά συστήματα που το χαρακτηρίζουν μοναδικό στο είδος: αδρανειακή μονάδα μέτρησης, Cornering ABS, Cruise Control.

Επίσης διαθέτει Traction Control, Riding Modes, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα Keyless 3ης γενιάς, θερμαινόμενα γκριπ, ηλεκτρονικό κλείδωμα τιμονιού καθώς και το πλέον εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Noodoe!

Mια αδρανειακή μονάδα μέτρησης ΙΜU (Inertia Measurement Unit) συνεργάζεται με το εξελιγμένο σύστημα πέδησης AIBS (Advanced Intelligent Braking System) και μεταξύ άλλων ενσωματώνει τη λειτουργία Cornering ABS, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά στον κόσμο των σκούτερ!

Στο εσωτερικό της βρίσκονται επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια που καταγράφουν όλες τις δυνάμεις που ασκούνται στο σκούτερ (κλίση στις στροφές, επιτάχυνση, φρενάρισμα κ.λπ) σε 6 άξονες.

Όλα τα δεδομένα περνούν μέσα από έναν επεξεργαστή, ο οποίος στη συνέχεια δίνει τις ανάλογες εντολές στα συστήματα ασφαλείας και προσαρμόζει τη διαχείριση της ισχύος.

Η όλη τεχνολογία προέρχεται από τον κόσμο των μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων και το αποτέλεσμα στη γενικότερη ασφάλεια του σκούτερ και των αναβατών είναι απόλυτα ευεργετικό.

Η εμφάνιση του Kymco AK 550 Premium έχει αλλάξει συνολικά με βασικό στόχο την επίτευξη καλύτερου αεροδυναμικού συντελεστή.

Σε συνδυασμό με μια νέα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη αεροδυναμική αντίσταση, με τα οφέλη να εντοπίζονται τόσο στην καλύτερη προστασία του αναβάτη όσο και στη σημαντική μείωση του θορύβου στις υψηλές ταχύτητες.

                                                      

Ευνόητο είναι πως αυτό επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην κατανάλωση καυσίμου, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους ιδιοκτήτες του AK 550 Premium.

Ο οριζόντιας διάταξης δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας Εuro 5 με απόδοση 51 ίππων, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και τετραβάλβιδες κεφαλές. προσφέρει στο mega scooter τελική ταχύτητα που ξεπερνά με άνεση τα 160Km/h.

Η τελική μετάδοση έχει αποκτήσει έναν νέο ιμάντα, ο οποίος πέρα από μεγαλύτερη αντοχή εξασφαλίζει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, μειωμένο θόρυβο λειτουργίας και χαμηλότερες απαιτήσεις στη συντήρηση.

  

Η νέα ναυαρχίδα της Kymco μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά, με την τιμή αγοράς να διαμορφώνεται στα 11.990€ και διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (Aviation Blue, Golden Grey, Space Black).

Το νέο Kymco AK 550 Premium θα το βρείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA ανά την Ελλάδα.

Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, καλύπτεται και αυτό από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τρόπους απόκτησης μέσω ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του μοντέλου.

Περισσότερες πληροφορίες: kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ