fbpx

25η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Vespa 2024: “Βεσπο-Χαμός” στην Αθήνα!

Οι Vespa κατακτούν την Αθήνα

Γέμισε η Αθήνα” Βέσπες και Βεσπάκια για την 25η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Vespa 2024, τη συγκέντρωση των Vespa Club της Ελλάδας, αλλά και των φίλων, κι οπαδών του εμβληματικού ιταλικού σκούτερ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Vespa Club of Athens.

Είναι μεγάλη η αγάπη πολλών σκουτεριστών για την κλασική Vespa, την παλιά, την “καλή”, τη μεταλλική, αυτήν με τον δίχρονο κινητήρα, που έβγαινε από το τέλος του Β’ Παγκ. Πολέμου μέχρι τη δεκαετία του 2000.

Γι’ αυτό και στην παρέλαση που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι 24 Φεβρουαρίου “κυκλώνοντας” το κέντρο της Αθήνας, οι πολλές δεκάδες Vespa είχαν γύρω τους κι ένα “πέπλο” λευκού καπνού από το κλασικό διχρονόλαδο, το οποίο μας είχε λείψει είναι αλήθεια.

Κοντά στις 250 Vespa και πάνω από 350 άτομα παρατάχθηκαν για την αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από το Καλλιμάρμαρο, που ολοκλήρωνε την παρέλαση.

Το προηγούμενο βράδυ, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, είχε γίνει η πρώτη συνάντηση και το DJ Party σε μπαράκι του κέντρου, ενώ το Σάββατο το βράδυ σε συναυλιακό χώρο στον Ταύρο,  πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των Vespa Club απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Σερβία και την Τουρκία.

Εκεί έγινε και η κλήρωση των δώρων της εκδήλωσης, ενώ η βραδιά έκλεισε με ζωντανή συναυλία.

Το επόμενο ραντεβού των απανταχού φίλων της Vespa δόθηκε για τα τέλη Αυγούστου και την καλοκαιρινή Πανελλήνια Συνάντηση Vespa που θα γίνει στο Ναύπλιο και θα διοργανωθεί και πάλι από το Vespa Club of Athens.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ