fbpx

VESPA: Όλα τα αξεσουάρ του 2020

 Ομορφαίνοντας τη Vespa και τον αναβάτη της

Δεν είναι καινούργια η δραστηριότητα της υποστήριξης ενός μοντέλου με αξεσουάρ after market και η Piaggio, γνωρίζοντας ότι όσο περισσότερες επιλογές προσφέρει τόσο αυξάνει την αξία των προϊόντων της, προχώρησε στη δημιουργία του καταλόγου αξεσουάρ Vespa για το 2019-2020.

Με τη λογική ότι όλα τα μοντέλα παραγωγής είναι ίδια, τα εξτρά αξεσουάρ σπάνε τη ρουτίνα και ισχυροποιούν το image του “δικού μας” σκούτερ.

Διάφορα “μπιχλιμπίδια” ή ουσιαστικότερα και λειτουργικά πρόσθετα εξαρτήματα φέρνουν το σκούτερ μας πιο κοντά στις ανάγκες μας. Από μια χρήσιμη σχάρα μέχρι ένα διακοσμητικό και μια ταιριαστή μπαγκαζιέρα, κάνουν τα σκούτερ μας πιο “προσωπικά”.

Η Piaggio παρουσίασε πριν λίγο καιρό τη συλλογή των αξεσουάρ των Vespa… και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Μαζί με τα αξεσουάρ για διάφορα μοντέλα Vespa, τις κλειδαριές, τα καλύμματα, υπάρχουν και είδη εξοπλισμού αναβατών, πολλά κράνη, tshirts, μπουφάν, παντελόνια και γάντια, αλλά και είδη lifestyle που δανείζονται το στυλ και την αύρα τoυ εμβληματικού σκούτερ.

Πρόκειται για μια γκάμα προϊόντων σχεδιασμένων με γούστο, ιταλικό design και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πατώντας πρώτα στον σύνδεσμο θα δείτε όλο τον κατάλογο των αξεσουάρ και έπειτα πατώντας πάνω σε κάθε 4σέλιδο θα το μεγενθύνετε για να δείτε καλύτερα όσα έχει να προσφέρει η Piaggio για τις Vespa του 2019-2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ