fbpx

RIZOMA: Σπέσιαλ εξαρτήματα για Vespa

 Riz-ικές, καλόγουστες βελτιώσεις

Δεν το γνωρίζαμε και ομολογούμε πως δεν θα μας περνούσε απ’ το μυαλό ότι μια εταιρία που κατασκευάζει σπέσιαλ, custom περιφερειακά εξαρτήματα θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα ρετρο-μοντέρνα σκούτερ και να έχει τέτοιο αισθητικό αποτέλεσμα. Τώρα που το βλέπουμε… τους παραδεχόμαστε

Η συνολική, τελική εμφάνιση είναι ομορφότερη απ’ ό,τι νομίζαμε αφού η Vespa που βλέπουμε στις φωτογραφίες (με τη βοήθεια του σπέσιαλ βαψίματος βεβαίως) έχει αναβαθμιστεί και εξατομικευτεί, όπως λέγεται.

Τα αξεσουάρ της Rizoma εφαρμόζονται στο εμβληματικό Made in Italy σκούτερ και διατίθενται και σε μορφή κιτ 9 προϊόντων.

Τα αξεσουάρ της Rizoma για τη Vespa 300 ξεκινούν από τη “γραβάτα” (έτσι λέγεται στη βεσπο-αργκό η “στήλη” της ποδιάς κάτω από τον προβολέα) που είναι ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου, αλλά δεν σταματούν εκεί.

Στη συνέχεια συναντάμε τα γκριπ, τις μανέτες, τους καθρέφτες στην άκρη του τιμονιού, τη βάση της πινακίδας

Επίσης η Rizoma προσφέρει σε ειδικές κατασκευές το “παπουτσάκι”- προέκταση του σταντ, λασπωτήρα, γρίλιες και διακοσμητικό του μπροστινού φτερού.

Τα κιτ της Rizoma διατίθενται σε δύο χρώματα για τη Vespa GTS και είναι τα Bronze 21 (σε μπρονζέ) και το Black, σε μαύρο. Δεν έχουμε πληροφόρηση για το αν διατίθενται στην ελληνική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ