fbpx

VESPA NOTTE: Οι Μαύρες Βέσπες!

Οι Sprint κι οι GTS “της νύχτας”

Με την πρόσφατη μόδα να απαιτεί διάφορα δίτροχα βαμμένα μαύρα ματ και η Vespa ακολουθεί την γενική τάση και ντύνει δυο μοντέλα της… μαύρα.

Vespa Sprint

Vespa GTS

Οι νέες Βέσπες που ντύνονται στα μαύρα είναι οι μικρές Vespa Sprint στα 50 και στα 125 cc, αλλά και αυτές με τα μεγάλα πλαίσια, οι Vespa GTS Super στα 125 και 300cc. Notte στα ιταλικά σημαίνει “νύχτα”, οπότε καταλαβαίνετε που το πηγαίνει η Piaggio. Νύχτα, μαύρο, μαύρο ματ…

Vespa GTS 125, 300

Το όνομα “νύχτα” επιλέχθηκε γιατί ταιριάζει με τη συνολική εικόνα που μεταφέρεται των μαύρων εξαρτημάτων και των μεγάλων μεταλλικών επιφανειών των Vespa.

Μπορούμε να πούμε ότι το αισθητικό αποτέλεσμα έχει ενδιαφέρον, είναι σίγουρα διαφορετικό, αλλά όχι ότι κολακεύει τις κλασικές γραμμές των ιταλικών σκούτερ. Μπορεί το μαύρο ματ χρώμα να ταιριάζει σε διάφορα σκούτερ, αλλά γνώμη μας είναι ότι στις Vespa ταιριάζουν περισσότερο τα μεταλλικά χρώματα και οι διχρωμίες.

Vespa Sprint 50, 125

Αρκετά γυαλιστερά στοιχεία μαύρου χρωμίου “σπάνε” το μαύρο ματ, όπως οι καθρέφτες, τα αντίβαρα του τιμονιού, σιρίτια, χειρολαβή στην ουρά, οι ζάντες, κ.λπ.

Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν διαφορετική σέλα για κάθε μοντέλο και το χρωμιωμένο λογότυπο (μοναδικό πάνω στα σκούτερ) τοποθετημένο στα πλαϊνά καπάκια.

Οι τιμές των Vespa Notte για την ελληνική αγορά είναι οι εξής:

Vespa GTS Super Notte 125/ Notte 300: 4.110 ευρώ / 4.960 ευρώ

Vespa Sprint Notte 50 / Notte 125: 3.490 ευρώ / 4.500 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ