fbpx

PIAGGIO BEVERLY 350 POLICE, MEDLEY SPECIAL, 2018: Νέα χρώματα

Μαύρο και γκρίζο Ματ

Δυο ιταλικές εταιρίες συνεργάζονται για άλλη μια φορά για να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση Piaggio Beverly 350 Police, συνεργασία που μέχρι σήμερα περιοριζόταν στο Beverly 300. Επίσης στο σαλόνι του Μιλάνου παρουσιάστηκε και μια ειδική έκδοση Medley… που μοιάζει με Police.

H Police είναι μια ιταλική εταιρία που ειδικεύεται στα γυαλιά ηλίου και έχει επέμβει αισθητικά σε σημεία στο Beverly 350 του 2018. Γι’ αυτό και ονομάζεται “Police”.

Piaggio Beverly 350 Police

Xονδρικά το Piaggio Beverly 350 Police είναι βαμμένο μαύρο μάτ – Nero Mat Carbon το λέει η εταιρία – με μερικές ακόμα λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει… μέσω της διακριτικότητας που δίνει το μαύρο χρώμα.

Γυαλισμένα κομμάτια και καθρέφτες, όπως και ζελατίνα μπλε απόχρωσης – σαν τα γυαλιά της Police – μερικές από τις εξτρά λεπτομέρειες.

Ο “Made in Italy” συνδυασμός προστίθεται στο ήδη Beverly 300 Police που κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα, τώρα όμως και με τον κινητήρα των 330 κυβικών του 350, που δίνει σαφώς καλύτερες επιδόσεις.

Ο μονοκύλινδρος, υγροψυκτος, 4βάλβιδος κινητήρας του Beverly, με 330cc και με ηλεκτρονικό ψεκασμό – σύμφωνα με την εταιρία συγκρίνεται με τους 400άρηδες – αποδίδει 30.2 ίππους στις 8.250 rpm και ροπή 2,9 kgm στις 6.250 rpm.

Διαθέτει και υγρό πολύδισκο στη μετάδοσή του, στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα σκούτερ. Το 350 εκτός από το υποχρεωτικό ABS φοράει και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης του πίσω τροχού ASR.

Piaggio Medley Special Edition

Παράλληλα με το Piaggio Beverly 350 Police, στην EICMA του Μιλάνου παρουσιάστηκε και μια ειδική έκδοση Piaggio Medley 125 – Medley 150 Special Edition (και στην έκδοση S) που είναι βαμμένη σε σκούρο γκρι ματ – Matt Titanium Grey – και φοράει μπλε λεπτομέρειες σε ρύγχος και ζάντες.

Μπορεί αυτή η ειδική έκδοση να μοιάζει με Police, αλλά δεν είναι.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τα Piaggio Medley 125/150 Special Edition στον ειδικό αυτό χρωματισμό είχαν έρθει στην Ελλάδα πριν καν εμφανιστούν επίσημα στο Μιλάνο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ