fbpx

PIAGGIO MP3: Για την αστυνομία της Μαδρίτης

Έμε-πέ, πολίθια

Η Piaggio όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες καταφέρνει να κερδίζει διαγωνισμούς αστυνομιών ανά τον κόσμο προμηθεύοντάς τες σκούτερ και το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της δημοτικής αστυνομίας της Μαδρίτης.

Ναι, τα τρίτροχα σκούτερ μάλλον ταιριάζουν περισσότερο στις αστυνομίες ανά την Ευρώπη, αφού είναι πιο κατάλληλα από τα δίτροχα.

Κυρίως γιατί είναι μεγάλα και μπορούν και κουβαλούν όλο τον εξοπλισμό πάνω τους (φάρους, μπαταρία, σχάρες, σειρήνες, κ.λπ), αλλά και επειδή και πάλι λόγω όγκου γίνονται πιο εύκολα διακριτά, αφού μπορούν να δέχονται στα πλαστικά τους μεγάλα σήματα-αυτοκόλλητα.

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά εκατόν εξήντα Piaggio ΜΡ3 (“Έμε Πέ”, στα ισπανικά) παραδόθηκαν στη δημοτική αστυνομία (“πολίθια” στα ισπανικά) της Μαδρίτης, σώμα που φέρει και όπλο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες.

Είναι η ασφάλεια που ενδιαφέρει περισσότερο το σώμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων κι έτσι τα νέα MP3 500 Business ABS\ASR προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα MP3 300 Business ABS\ASR τα οποία ήδη χρησιμοποιούν οι τροχονόμοι.

Με τα Piaggio MP3 να γιορτάζουν πρόσφατα τα 10ά τους γενέθλια, τα τρίτροχα σκούτερ της Piaggio δείχνουν ότι έγιναν – αν όχι ιδιαίτερα πετυχημένα εμπορικά σε σύγκριση με τα δίτροχα σκούτερ – αποδεκτά από μέρος του κοινού, που επενδύει στην σταθερότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν οι δυο μπροστινοί τροχοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ