fbpx

PIAGGIO LIBRERTY 50 iGet: Ανάκληση για πλαίσιο

Και το πενηντάρι για πλαίσιο

Μετά από τα μεγαλύτερα Piaggio Liberty με 125 και 150 κυβικά που προηγήθηκαν, ανακαλείται για λόγους ασφαλείας και το 50άρι της ίδιας οικογένειας, με πρόβλημα στην ίδια περιοχή, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση υπάρχει περίπτωση θραύσης του πλαισίου.

Η ανάκληση αφορά 52 σκούτερ Piaggio Liberty 50 iGet και έρχεται μετά από την ανάκληση των 577 σκούτερ της ίδιας εταιρίας, τα Piaggio Liberty 125 iGet και Piaggio Liberty 150 iGet που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 (διαβάστε εδώ)

Έτσι η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης των παραπάνω σκούτερ της Piaggio και αφορά 52 μονάδες Piaggio Liberty 50 iGet (με αριθμό μοντέλου C54 και αριθμό έγκρισης ΕΚ: e11*2002/24*1906) που κατασκευάστηκαν το 2016, όπως και τα μεγαλύτερα Liberty στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Βιετνάμ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου στα συγκεκριμένα σκούτερ “υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί θραύση του πλαισίου υπό µεγάλο φορτίο, µε κίνδυνο για την ασφάλεια του αναβάτη” και συμπληρώνει ότι “Μέχρι σήµερα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα”.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω σκούτερ θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω (συστημένης) επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συµβεβληµένα συνεργεία του δικτύου της Piaggio σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει τοποθέτηση κιτ ενίσχυσης του πλαισίου, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλ. 210- 7572100 και στο φαξ 210-7572101.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ